Victorie de moral pentru elevii lui Bondrea

10 Mar. 2012, 21:10 Pregătiri, amicale

În primul amical disputat pe „Municipalul” severinean, în actuala pauză competițională, echipa lui Marian Bondrea a dispus cu 4-1 de liderul din C5, ACS Recaș.

Oaspeții au deschis scorul prin Moroșan (7), iar pentru Gaz Metan au înscris Olah (46), Vancea (48) și Abba (65, 80). În minutul 30, Olah ratase o lovitură de la 11 metri. Amicalul s-a disputat pe durata a trei reprize, de câte 35 de minute fiecare.

La Gaz Metan a evoluat și atacantul Bairam, care în urmă cu două săptămâni fusese adversarul echipei severinene, în amicalul cu Minerul Motru. Fostul vârf de la Eforie n-a încântat nici la malul Dunării și nu va mai fi testat în amicalul pe care Gaz Metan îl va disputa miercuri, tot la Severin, cu Luceafărul Oradea.

Gaz Metan: Ștețca – Mirescu, Bălău, Cosic, Rusu – Neacșa, Mitic, Olah, Zaharia – Dandea – Vancea. Au mai intrat Neagoe, Mustață, Rioșanu, Ignat, Giurgiu, Mitroi, Moutinho, Șaim, Abba, Bairam și Trifu. Antrenor Marian Bondrea

ACS Recaș: Amariei – Mânecan, Opriș, Șeroni, TIcană – Moroșan, Boldea, Chivoiu, Trandu – Enciu, Andronic. După pauză au mai intrat: Burtic, Cuciorvă, Rogozinaru, Paleacu, Magdaș, Jones. Antrenor Cosmin Petruescu.

Articol și foto de Mircea OGLINDOIU

10 Mar. 2012, 21:10 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă