Velescu s-a accidentat grav la ultima fază a testului cu Pojorâta: „Nu și-a dat seama. I s-a făcut rău și a fost transportat la spital”

Marius ANGHEL 10 Feb. 2015, 15:25 Pregătiri, amicale
Velescu s-a accidentat grav la ultima fază a testului cu Pojorâta:**

Meciul de pregătire susținut sâmbătă de echipa Rapid CFR Suceava în compania Bucovinei Pojorâta, scor 4-1, a fost unul cu ghinion pentru fundașul sucevean Claudiu Velescu. Intrat în teren la pauză, Claudiu Velescu a evoluat pe durata întregii reprize secunde, iar în ultima fază a meciului a căzut și s-a accidentat, dar, pe moment, nu și-a dat seama cât de grav.

Fundașul rapidist a mers apoi împreună cu ceilalți colegi de echipă la stadionul Areni, unde aveau programată o ședință de recuperare și refacere după efort. După jumătate de oră i s-a făcut rău și a fost transportat la spital, unde a aflat că are o ruptură de mușchi la picior, sub coapsă și o disjuncție de gradul trei la claviculă.

„Din păcate, Claudiu a avut mare ghinion la acest meci și s-a accidentat în ultimul minut al meciului cu Pojorâta. În acea fază alerga după un adversar și s-a dezechilibrat și după mai mulți pași anormali i s-a înfipt gheata în pământ și a căzut pe umăr. Fiind încălzit, nu și-a dat seama de gravitatea accidentării și a mers mai apoi la refacere la stadion, iar acolo i s-a făcut rău și a fost transportat la spital. Din nefericire, am aflat că accidentarea este gravă și el va lipsi de pe teren cel puțin o lună și jumătate, perioadă în care va avea repaus total. Ruptura de mușchi este de 1 centimetru și din câte am înțeles se va recupera în trei săptămâni, dar disjuncția de la umăr este mai gravă”, a explicat antrenorul Bogdan Tudoreanu.

Tehnicianul sucevean a mai adăugat că va discuta cu președintele clubului pentru a găsi o soluție cât Velescu este accidentat, pe postul său mai având trei variante, Ferariu, Sava și Plecanciuc.

După un nou examen ortopedic, Claudiu Velescu va fi operat joi la Spitalul Județean, urmând să stea trei săptămâni până se va cicatriza rana, apoi să înceapă recuperarea la claviculă. Această accidentare îl va face să piardă aproximativ șase etape din sezonul regulat, dar și meciuri din turneul play-off.

Sursa: Monitorul de Suceava
 

Marius ANGHEL 10 Feb. 2015, 15:25 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă