Valentin Alexandru a debutat cu o „dublă” la revenirea la Dunărea. Călărășenii au câștigat la scor de neprezentare primul amical din Serbia

Marius ANGHEL 14 Jul. 2017, 11:58 Pregătiri, amicale
Valentin Alexandru a debutat cu o

Plecată de marți în cantonament în Serbia, Dunărea Călărași a disputat după două zile de pregătire primul amical în țara vecină, în fața unui adversar din Liga a 3-a sârbă. Cu FK Zlatibor, jucătorii lui Adrian Mihalcea s-au impus la scor de neprezentare, 3-0, prin „dubla” lui Valentin Alexandru și golul lui Alexandru Pop.

Astfel, fostul golgheter din urmă cu două sezoane al Dunării, Valentin Alexandru, a avut o revenire în stil mare, marcând de două ori în primul amical din Serbia. Al treilea gol a fost reușit de Alexandru Pop, un jucător de 24 de ani pe care Iencsi l-a antrenat în Liga 3 la Unirea Jucu și pe care acum l-a luat după el la Călărași.

Cea de-a doua partidă amicală se va desfășura duminică, 16 iulie, adversara Dunării fiind echipa muntenegreană de primă ligă, OFK Grbalj.

VEZI lotul pe care îl are la dispoziție în Serbia Adrian Iencsi

„Cred că va fi un sezon mult mai puternic”

Altfel, Iencsi, în loc să vorbească despre stagiul din Serbia, despre jucătorii săi, despre ce echipă a folosit în acest prim amical, face declarații pentru site-ul oficial al Dunării despre noul sezon al Ligii 2, susținând că va fi unul mai puternic față de cel precedent, cel în care a antrenat doar două etape la Foresta Suceava după care și-a dat demisia.

„Cred că va fi un sezon mult mai puternic. Vedeți, echipa din Sibiu, Hermannstadt, care a promovat în Liga a 2-a, se pare că va avea un cuvânt de spus și în noua stagiune. ASA Târgu Mureș s-a întărit cu o serie de jucători valoroși, aducând și un nou președinte, în persoana lui Dinu Gheorghe, un om pe care-l cunosc foarte bine și despre care știu că este un bun profesionist. Ar mai fi și CS Mioveni, o formație care a tras la promovare anul trecut. Cred că și în acest nou sezon va proceda la fel. Să nu uităm desigur de UTA care dispune și de condiții foarte bune. După două sezoane ratate, sunt convins că arădenii vor fi mai ambițioși și se vor înscrie în lupta pentru promovare. Lista ar putea continua cu o altă nou – promovată, FC Argeș”, a declarat Iencsi.

Noul sezon al Ligii 2 începe pe 5 august, iar echipele au termen limită să se înscrie în noua ediție până pe 20 iulie.

Marius ANGHEL 14 Jul. 2017, 11:58 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă