Vacanța prelungită de la SC Bacău ia final. Mai mulți jucători din vechiul lot nu vor veni la reunire

Marius ANGHEL 13 Jul. 2015, 13:44 Pregătiri, amicale
Vacanța prelungită de la SC Bacău ia final.** Mai mulți jucători din vechiul lot nu vor veni la reunire

SC Bacău își reia miercuri, de la ora 11:00, la baza „Letea”, pregătirea pentru noul sezon competițional de Liga 2. Cu o serie de jucători lipsă față de cum încheia campionatul precedent, stafful tehnic al echipei moldovene va trebui să facă un lot competitiv cu salarii mai mici, atât pentru el, cât și pentru fotbaliștii care vor rămâne sau vor veni.

Antrenorul Cristian Popovici, ofertat săptămâna trecută și de oficialii FC Ceahlăul, nu va mai conta pe portarul Răzvan Petrariu (transferat la FC Voluntari), Cosmin Neagu, Bogdan Rusu, Cătălin Strugariu, Cătălin Curiliuc sau Vlăduț Pavel.

La capitolul achiziții, ziarul local Deșteptarea scrie că Sport Club este interesat de împrumutul fundașului Alexandru Belecciu și a atacantului Cristian Matei (ambii de la Aerostar), dar și de trei juniori de la CSM Pașcani.

În funcție de buget va fi stabilit și locul de cantonament. În privința meciurilor de pregătire din următoarea perioadă, printre adversari se află Ceahlăul, Rapid CFR Suceava și Aerostar.

Marius ANGHEL 13 Jul. 2015, 13:44 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă