UTA și-a programat un cantonament în Slovenia și și-a stabilit partenerii din primele amicale ale verii

Marius ANGHEL 12 Jun. 2019, 18:27 Pregătiri, amicale
UTA și-a programat un cantonament în Slovenia** și și-a stabilit partenerii din primele amicale ale verii

În paralel cu perfectarea primelor transferuri pentru noul sezon și demararea altor negocieri pentru completarea lotului, conducerea clubului fanion a Aradului a avut sarcina să bată în cuie locația de cantonament pentru această vară și perfectarea primelor amicale.

După ce a studiat mai multe oferte, utiștii s-au oprit asupra unei stațiuni din Slovenia, frecventată și de alte grupări fotbalistice cunoscute din sud-estul Europei, precum: Panathinaikos, Steaua Roșie, Partizan, Dinamo Zagreb, Hajduk Split, FC Zagreb sau FC Varteks.

Sport Arad scrie că „Bătrâna Doamnă” se va cantona la Rogla, în perioada 15-27 iulie, unde beneficiază de toate condițiile de antrenament, terenuri cu iarbă și sintetic și de recuperare după efort. Nu lipsesc nici sălile de forță, așa că Laszlo Balint și-a dat deja acordul pentru prenotarea camerelor la unul dintre hotelurile din cadrul complexului, „Rogla” sau „Planja”.

În zilele următoare, se speră și legarea celor patru meciuri de verificare solicitate de noul tehnician în perioada stagiului de pregătire, contra unor formații străine cazate și ele în zonă în aceeași perioadă.

Până una alta, UTA va disputa și trei partide de verificare până la plecarea în Slovenia, iar adversarii par bătuți și ei în cuie. Astfel, pe 29 iunie, „roș-albii” vor întâlni Șimandul, pe 6 iulie – Pecica, iar pe 13 iulie – Luceafărul Oradea. E greu de crezut că după revenirea din cantonament, arădenii vor mai disputa un ultim test al verii și asta pentru că debutul ediției 2019-2020 a ligii secunde e prevăzut pentru weekendul 2-4 august.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 12 Jun. 2019, 18:27 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă