UTA are un lot de jucători! CE PĂ‚RERE AI DE „SOSIRI”?

UTA are un lot de jucători! ** CE PĂ‚RERE AI DE

Aproximativ 25 de jucători s-au prezentat la apelul de luni după-amiază al staff-ului tehnic, compus deocamdată, provizoriu, din Gabor Biro și Mihai Petcuț, care se ocupă în aceste zile de UTA. Proveniți, în general, de la echipele arădene din ligile III și IV, cei mai mulți dintre cei care au venit luni după-amiază la stadionul UTA vor face parte, după toate probabilitățile, din viitorul lot al Bătrânei Doamne. Georgiu, Militaru, A. Lengyel, R. Fritea, Pascariu sunt câțiva dintre jucătorii mai cunoscuți, pentru care se depun eforturi să fie legitimați la UTA până joi, când FRF permite transferuri.

Lista se poate completa marți cu Marius Mârne, Cosmin Văsâie și, poate, chiar Florin Dan, Polgar sau Gornic, dar mutările pe care le dorește UTA sunt mai multe și pot să apară surprize. Întâmpinați de Gabor Biro, Mihai Petcuț (posibil nou antrenor principal) și Gheorghe Vaczi, jucătorii au aflat care vor fi, în linii mari, condițiile pe care le poate oferi UTA în prezent (contracte pe trei luni, în prima fază, și salarii de maxim 15 milioane de lei lunar), iar marți, la ora 16,30, au fost convocați la un prim antrenament pe terenul Șega.

Altfel, FRF n-a amânat luni startul returului, astfel că Bătrâna Doamnă va fi nevoită să joace sâmbătă, la Arad, cu FCM Târgu Mureș, dacă până vineri își va închega un lot și, mai ales, dacă va obține deblocarea la FRF, în acest sens lucrându-se intens.

Lotul provizoriu:

– Roberto Bodea, Cristian Bordea – portari
– Claudiu Pascariu, Andrei Lengyel, Rafael Mirciov, Alexandru Tau, Adrian Tuleu, Boldor, Alexandru Nistor – fundași
– Dani Lengyel, Andrei Militaru, Florin Rus, Răzvan Fritea, Ciprian Banilievici, Vasile Georgiu, Sebastian Budur, Laviniu Răduț, Marius Morar, Claudiu Goldiș – mijlocași
– Carlos Burian, Alin Mihai, Florin Negru, Codrin Peii, Cristian Gavrilă, Radu Mailat, Bogdan Rusz – atacanți

 

Pe aceeași temă