UTA a renunțat la jucătorii de la Viitorul și CFR Cluj

21 Jul. 2012, 12:30 Pregătiri, amicale
UTA a renunțat** la jucătorii de la Viitorul și CFR Cluj

Fotbaliștii propuși UTA-ei de Paul Peniu, președintele celor de la Viitorul Cosntanța, au prins doar două antrenamente și un meci amical la Arad. Adrian Falub a renunțat rapid la mijlocașii Marco Muscă și Dan Marian (foto), raționamentul fiind unul cât se poate de simplu. Cel puțin în amicalul cu Voința Mailat, cei doi nu au venit cu nimic în plus față de tinerii utiști din propria pepinieră, gen Raț sau Suslak, drept pentru care nu avea niciun rost ca ei să rămână în „alb-roșu”.

Mai mult, pe postul lui Muscă, în primul „unsprezece” se bat Mărginean și Chindriș, doi jucători care au confirmat în liga secundă, în timp ce Florin Lazea e soluția de le echipa a doua. În fine, în poziția lui Marian pot evolua foarte bine cei doi Neagu, Alexandru și George, iar pe margine se află jucători ca Suslak și Cărpinișan, care pot intra și ei în calcule.

În fine, un alt fotbalist care a devenit deja istorie pentru echipa fanion a Aradului este Ayman Kharbat. În ciuda referințelor bune, israelianul de 19 ani nu a reușit să-l convingă pe Adrian Falub și le-a fost înapoiat campionilor de la CFR Cluj.

FC Hunedoara și turneu la Bekescsaba în loc de cantonament

Până ieri, conducerea UTA-ei nu a identificat banii necesari plecării în cantonamentul din Italia, unde ar dat piept cu formații din primele trei ligi din Peninsulă, drept pentru care „oficialii” clubului au făcut un program paralel de pregătire. Ca și până acum, antrenamentele se vor desfășura pe plan local, iar meciurile de verificare vor avea și ele loc în zonă.

Dacă astăzi dimineață „Bătrâna Domană” se deplasează la Pâncota, miercuri seara e rândul ei să o găzduiască pe FC Hunedoara. În fine, sâmbăta viitoare, „alb-roșii” trec granița până la Bekescsaba, acolo unde-și măsoară forțele cu formația locală și teamurile din Gyula șiSzolnok.

În tot acest timp, antrenorul Falub mai așteaptă întăriri, în special din rândul mijlocașilor ofensivi și atacanți, dar și un fotbalist de bandă dreaptă.

Sursa: Sport Arad

21 Jul. 2012, 12:30 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă