UTA a defilat cu Național Sebiș. Ionuț Popa: „Vom definitiva plecările și chiar venirile”. Ultimele noutăți din lotul arădenilor

Marius ANGHEL 23 Jul. 2018, 19:15 Pregătiri, amicale

UTA a învins-o clar, cu 5-1, pe Național Sebiș în cel de-al șaselea amical al verii și, dincolo, de exprimarea tot mai legată a posibilor titulari, Ionuț Popa și-a făcut o părere definitivă despre unii jucători pe care îi avea în lot. Totodată, antrenorul „roș-albilor” mai așteaptă întăriri.

„Un bun antrenament, am verificat aproape toți jucătorii pe care îi avem în lot. Cred că săptămâna viitoare vom definitiva plecările și chiar venirile. Știam deja aproape totul despre toți jucătorii pe care îi avem, iar unii dintre ei poate nu vor mai face parte din lot. Aștept să văd ce mai primim săptămâna asta, posturile deficitare rămân cele de portar, fundaș central și atacant”, a spus Ionuț Popa, citat de Sport Arad.

În testul cu Sebiș au fost folosiți jucătorii: Orlic (Bodea 46′) – Costin (Iuga 46′), Al. Manea (D. Dan 63′), Benga (Eisuke 63′), Copaci (Vădrariu 46′) – L. Oprea (Coulibaly 46′), Andr. Enescu (I. Tănase 46′) – Cubleșan (Stahl 46′, Suslak 75′), Matei (Petriș 46′), Petra (Janos 40′) – D. Popa (Al. Pop 46′).

David Popa (4) a deschis scorul pentru UTA, iar Susan (9) a egalat rapid. Matei (11) a readus echipa arădeană în avantaj, iar până la pauză a mai punctat încă o dată Popa (13). În partea secundă, Alexandru Pop (58) a înscris și el, iar scorul final a fost stabilit de Alexandru Manea, în minutul 62.

UTA va disputa următorul amical miercuri, la Gyula, împotriva echipei Szeged 2011, pe care a învins-o săptămâna trecută cu 1-0, la Sânnicolau Mic.

Doi portari, trei francezi și un atacant adus de Opria, ultimele noutăți la antrenamente

De vineri, la Arad a venit în pregătire și portarul austriac Orlic, care a și jucat o repriză în testul cu Național Sebis, iar de duminică a ajuns și Leonard Petrișor, goalkeeper care s-a pregătit cu Petrolul Ploiești însă de la reunire.

De astăzi după-amiază, prin insistențele team-managerului Marian Costea, au mai ajuns la UTA și trei fotbaliști francezi. Este vorba despre fundașul central Djetou (23 de ani) și atacanții Le Metayer (25 de ani) și Mohamed Mahjoub. Acesta din urmă e mai degrabă o „aripă” dreapta de 19 ani, care a trecut pe la celebra Academie a lui Paris Saint-Germain.

Ultimul sosit astăzi este Sorin Petre, un atacant masiv, de 1,91 metri, reprezentat de Cristea Opria, impresarul care i-a mai adus în „alb-roșu” pe Daniel Vădrariu și Lucian Oprea.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 23 Jul. 2018, 19:15 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă