Unirea Tărlungeni s-a impus în amicalul cu FCM Baia Mare. Nou-promovata în Liga 2 a ratat și un penalti

Marius ANGHEL 29 Jul. 2015, 15:11 Pregătiri, amicale

Unirea Tărlungeni a câștigat meciul amical de astăzi, 29 iulie, de pe teren propriu, cu FCM Baia Mare, scor 2-1. Golurile victoriei brașovenilor au fost marcate de Liviu Nicolaie (19) și Pastor (60), în timp ce pentru băimărenii nou-promovați în Liga 2 a înscris Deac în minutul 83. Nou-promovata în Liga 2 a ratat un penalti în minutul 17, prin Păcurar, care a trimis pe lângă poartă.

„Pot spune că a fost un test bun pentru noi. A fost altceva față de partida pierdută cu Afumați în care am testat o mulțime de juniori. Am cristalizat un lot și începem să arătăm, încet, încet, ca o echipă. Mă bucură și victoria din acest meci care ne oferă încredere. Și în acest meci am jucat cu cinci juniori  din minutul 60 și nu a fost deloc rău. Sunt copii care au potențial și care pot crește lângă jucători experimentați ca Dâlbea, Liviu Nicolaie, Forika, Minciună, Cioineac sau Dănălache. Știm cu toții că ne așteaptă un campionat infernal cu meciuri tari. Noi ne dorim să ne calificăm și în acest sezon în  play-off pentru a nu avea emoții cu retrogradarea. Dacă nu vor fi probleme financiare la echipă,  eu sunt convins că vom pune probleme multor echipe”, a declarat, citat de Monitorul Expres, antrenorul Daniel Bona.

Unirea Tărlungeni – FCM Baia Mare 2-1 (1-0)
L. Nicolaie (19), Pastor (60) / Deac (83)

Unirea (prima repriză): Muțiu – Burlacu, Forika, Șerban, Bucur – Vasiloi, Dalbea, Minciună, Petra – L. Nicolaie, Chirciu;
Unirea (repriza secundă): Dănălache – Ionică, Istrofor, Șerban (Iordache 60), Burlacu (Poenaru 60) – Vlăsceanu, Cioneac, Pastor, S. Marin – Păduraru – Chirciu (Paraschiv 60)
Antrenor: Dan Bona

FCM Baia Mare (prima repriză): Bota – Duruș, Bratima, Potecu, Lupu – Păcurar, Ignea, Ivănică – Balaure, Ban, Pop
FCM Baia Mare (repriza secundă): Ormenișan – Giurgiu, Hodor, Potescu, Gherman – Popa, Munteanu, Leonte – Ster, Arnăutu, Deac
Antrenor: Dorin Toma

Următorul meci amical al Unirii Tărlungeni este programat sâmbătă, de la ora 10:00, cu SCM Pitești. De partea cealaltă, FCM Baia Mare își încheie stagiul de pregătire de la Tărlungeni vineri, 31 iulie, atunci când și-a programat și un amical cu Metaloglobus București, echipă din Liga 3.

Lotul Unirii din primul cantonament centralizat

Altfel, fotbaliștii Unirii Tărlungeni au intrat de marți în cantonament centralizat, la baza sportivă proprie. Timp de zece zile, elevii lui Dan Bona, Vasile Tatarciuc și Sergiu Brujan vor avea parte de un program spartan cu multe antrenamente fizice, dar și câteva meciuri amicale.

Lotul care a intrat în cantonament: Dănălache, Muțiu – Vlăsceanu, Burlacu, Forika, Șerban, Istrofor, Poenaru, Sorin Marin, Dâlbea, Cioineac, Minciună, Pastor, Petra, Liviu Nicolaie, Chirchiu. În cantonament mai sunt și câțiva juniori: Ionică și Păduraru (Jiul), Iordache și Giani Mario (Sport Team București), Vasiloi (FC Brașov), Alexandru Podlesnii (CSCT Chișinău).

Fundașul Flavius Iaru este accidentat, astfel că va rata următoarele săptămâni de pregătire.

Marius ANGHEL 29 Jul. 2015, 15:11 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă