Un nou amical, o nouă victorie pentru UTA. Arădenii s-au deplasat în județul Timiș pentru a testa mai mulți tineri jucători pe care s-ar putea baza cu FC Argeș

Marius ANGHEL 30 May. 2018, 13:13 Pregătiri, amicale
Un nou amical, o nouă victorie pentru UTA.** Arădenii s-au deplasat în județul Timiș pentru a testa mai mulți tineri jucători pe care s-ar putea baza cu FC Argeș

Cu Ionuț Popa antrenor, UTA a început să își programeze pe săptămână, între jocurile oficiale, câte un meci amical. Săptămâna trecută a trecut cu 2-0 la Șiria cu Șoimii Lipova, în timp ce ieri s-a deplasat în județul Timiș, acolo unde a jucat cu Pobeda Dudeștii Vechi, echipă din Liga a 4-a. „Dubla” lui David Popa a decis meciul care s-a încheiat cu scorul de 2-0 pentru arădeni.

Cu acest prilej, Popa a urmărit mai mulți jucători tineri, pe care vrea să-i utilizeze în ultima etapă, în meciul de vineri de la Pitești, cu FC Argeș. Cristian Costin și Paul Copaci au revenit și ei la UTA, după ce și-au încheiat împrumuturile la CSM Școlar Reșița, în Liga 3.

Ionuț Popa a folosit două formule diferite în fiecare repriză, astfel, din primul minut au jucat: Barna – R. Iuga, Al. Manea, Markovic, Dinculescu – D. Dan, T. Tănase – Stahl, Jorza, Prună – D Popa. Repriză secundă a fost abordată cu: Zamfir – Cr. Costin, Lazăr, Savin, Copaci – Bodri, Cocian – Gruiescu, Sorato, A. Iuga – D. Toma.

Potrivit Sport Arad, fotbaliștii care nu vor mai juca în ultima etapă, Polgar, Petra, Hlistei și Buia, nu au fost utilizați, în timp ce Bodea, Burlă și Curtuiuș sunt în continuare accidentați.

Marius ANGHEL 30 May. 2018, 13:13 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă