Ultima achiziție a Hunedoarei a debutat cu gol

01 Mar. 2012, 11:36 Pregătiri, amicale
Ultima achiziție** a Hunedoarei a debutat cu gol

Gruparea de Liga a III-a, FC Hunedoara a bifat marți al 11-lea transfer al iernii și totodată ultimul. La legitimat pe atacantul de 21 de ani, Ionuț Radu (foto, în albastru) care se pare să fie o achiziție inspirată. Radu care a debutat la Corvinul 2005 și care a trecut și prin curtea italienilor de la AS Palermo, Primavera dar a fost titular și chiar a deschis scorul în amicalul disputant pe un teren sintetic și pe care FC Hunedoara a învins cu scorul de 5-2, pe CSM Râmnicu Vâlcea (locul 14 în B2).

La pauză a fost 3-0!! Pentru „negrii-albaștrii” cu reușitele lui Dimcea și Jitaru, un alt jucător transferat în intersezon. „Repriză de vis!”, au exclamat la pauză oficialii hunedoreni. Jocul oaspeților a curs bine și în repriza secundă. Mușuroia și un autogol al gazdelor au urcat la 5 numărul golurilor trecute în dreptul lui FC Hunedoara.

În acest joc antrenorul principal al FC Hunedoara, Aurel Șunda a trimis în teren următoarea formula de echipă: A. Ilie (70 Băeșu) – Vodiță, Mușuroia, Bier, P. Păcurar – Dimcea, Jitaru, J.Vajda, R. Cristian, I. Radu, Istinie. În repriza secundă au fost rulați toți jucătorii din lot cu excepția lui Paul Bobouțanu – bolnav și Cuciula – accidentat.

FC Hunedoara încearcă să mai perfecteze încă un joc test la sfârșitul acestei săptămâni.

Articol scris de Sami TAMAȘ

01 Mar. 2012, 11:36 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă