„U” Cluj își reia antrenamentele de joi, sub comanda lui Lobonț și Iencsi. Locația aleasă pentru cantonament și doi dintre adversarii din amicale

Marius ANGHEL 07 Jan. 2019, 16:46 Pregătiri, amicale

Vacanța de iarnă se apropie de sfârșit pentru multe dintre echipele din Liga 2. În această săptămână are reunirea inclusiv Universitatea Cluj, formația preluată în ultimul meci oficial din 2018 de fostul internațional Bogdan Lobonț.

Joi, 10 ianuarie, de la ora 10:00, are loc primul antrenament, iar pregătirea va continua pe plan local timp de două săptămâni. De pe 28 ianuarie și până pe 9 februarie se merge în cantonament în Turcia, acolo unde se vor desfășura și patru meciuri amicale. Slavia Sofia și FC Montana sunt două dintre adversarele deja stabilite.

„După o lună de vacanță, fotbaliștii Universității Cluj vor efectua, joi, prima ședință de pregătire sub comanda lui Bogdan Lobonț și Adrian Iencsi din anul centenarului. Reunirea lotului este programată la ora 10:00, la Cluj Arena.

Băieții noștri se vor antrena pe plan local timp de două săptămâni, iar în perioada 28 ianuarie – 9 februarie vor efectua un cantonament în Turcia, acolo unde vor disputa și patru meciuri amicale. Printre adversarii „Șepcilor roșii” se numără Slavia Sofia (locul 10 în prima ligă bulgară) și FC Montana (locul 2 în eșalonul secund din campionatul țării vecine), programul urmând a fi completat zilele următoare. Delegația echipei noastre va fi cazată la GoldCity Hotel, un stabiliment de cinci stele din Alanya.

Returul Ligii a II-a se va relua în weekendul 22-24 februarie, atunci când FC Universitatea Cluj va evolua în fieful celor de la Energeticianul”, a anunțat „U” Cluj pe site-ul oficial.

Marius ANGHEL 07 Jan. 2019, 16:46 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă