Turda, amical fără goluri cu lidera C4

02 Mar. 2012, 19:21 Pregătiri, amicale
Turda,** amical fără goluri cu lidera C4

Unirea Florești, ex Arieșul Turda, a încheiat la egalitate, 0-0, amicalul jucat azi la Mediaș, contra liderului seriei a IV-a a ligii a treia, Gaz Metan II. Jocul dintre cele două combatante s-a disputat în această dimineață pe sinteticul din apropierea terenului unde evoluează prima echipă a Mediașului.

La acest joc, tehnicianul turdenilor George Ciorceri, nu a putut utiliza șase dintre componenții lotului care au obținut victoria în fața Unirii Alba Iulia, din cauza unor accidentări. Jocul a avut o tentă clară de verificare cu intrări bărbătești, dar nici una dintre echipe nu au reușit să se impună pe tabela de marcaj. Chiar dacă scorul a fost alb, au fost contabilizate câte două mari ocazii în dreptul fiecărei echipe. Primii care au ratat au fost oaspeții în minutul 16, după ce Barbuloviciu a interceptat un balon, a pătruns pe flancul drept, a centrat pe jos pentru Cârstean, dar șutul acestuia a fost atenuat de blocajul lui Husar. Un minut mai târziu Lazăr de la gazde a centrat din viteză în fața porții, dar Crișan și Fleșer, nu au ajuns la întâlnirea cu mingea. Tot în prima parte în minutul 25, de această dată la serviciu a fost Crișan de la echipa gazdă, dar Lup, a fost la un vârf de bocanc de a reuși deschiderea scorului. Scor alb la pauză, iar la numai zece minute de la reluare, David de la oaspeți și-a depășit adversarul direct, și a șutat pe lângă portar ieșit dintre buturi, dar mingea a întâlnit stâlpul stâng al porții echipei gazdă. Până la finalul timpului regulamentar de joc, fiecare dintre cele două echipe a încercat să incline balanța în favoarea ei, dar până la urmă tabela a rămas neschimbată.

Au jucat următoarele echipe:

Gaz Metan II : Portnojs – Cristea, Husar, Cândea, Vukadinovic – Stoia, Goliță, Lazăr, Lup – Crișan, Fleșer. Antrenor: Constantin Hanc.
După pauză au mai jucat: Muth, Gombar, Hlinca, Covaciu, Gașpar, N. Pop, Țili. Antrenor Constantin Hanc

Unirea: Paul Dumitru – Mocean, Simion, Cocoară, Kelemen – R. Alexandru, Niculescu, B. Costea, Barbuloviciu – Cârstean, David. Antrenorul George Ciorceri i-a mai utilizat în repriza secundă pe: C. Popa, Pall, Ceaca. Au lipsit: Vâtcă, Miheț, Neacșu, Dragu și Soporan – accidentați

„Consider că a fost un bun prilej de verificare pentru noi. Vom căuta să rămânem în fruntea clasamentului, în vederea unei promovări, deși obiectivul principal al nostru este să trimitem câți mai mulți jucători spre lotul primei echipe”
a declarat Constantin Hanc, antrenor la Gaz Metan II Mediaș.

„Față de jocul cu Unirea Alba Iulia, am fost obligat să improvizez datorită accidentărilor apărute. A fost un test util atât pentru noi cât și pentru adversari. Vom căuta să consolidăm relațiile de joc până la debutul sezonului de primăvară” a declarat George Ciorceri, antrenorul turdenilor.

Următorul joc de verificare a echipei turdene va fi vineri 9 martie de la ora 14.00, pe unul din terenurile Complexului sportiv Poiana, în compania celor de la FC Cisnădie, echipă aflată pe poziția secundă a clasamentului seriei C 4.

Articol scris de Ioan ARION

02 Mar. 2012, 19:21 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă