Tulcenii au obținut a doua victorie din Antalya

14 Feb. 2012, 11:12 Pregătiri, amicale
Tulcenii** au obținut a doua victorie din Antalya

Al patrulea meci disputat în cantonamentul asiatic a însemnat și a doua victorie pentru „alb-albaștrii”, rezultat pozitiv obținut în dauna unei formații din liga I – al treilea eșalon valoric – din țara cantoanelor, Naters.

Antrenorului Cristi Dulca a trimis în teren o echipă alcătuită din jucătorii pe care i-a utilizat mai puțin în jocurile anterioare: Olteanu – Filip, Marincău, Sânmărtean – Neagu, Postelnicu, Coconașu, Tene – Mansour, R. Radu.

Ostilitățile au fost purtate în preponderență în terenul elvețienilor, Delta irosind, în afara golurilor marcate de Răzvan Radu (4 și 15 ), numeroase alte ocazii imense de gol.

Faptul că elevii săi au reușit să ajungă în repetate rânduri în fața porții, creându-și oportunități de a marca, constituie un motiv de satisfacție pentru Cristi Dulca: semn că mecanismul echipei începe să funcționeze la parametrii optimi.

La pauză staff-ul tehnic a operat o singura schimbare fiind introdus Negruț, în locul lui Coconașu. În repriza a doua au mai intrat: Claudiu Dragu (în locul lui Mansour) și Andrei Ionuț (în locul lui Filip).

Golul de onoare al elvețienilor a fost marcat în minutul 85, pe fondul unei oarecare relaxări a tulcenilor.

Miercuri, Delta Tulcea va întâlni, în ultimul joc de verificare din acest stagiu, formația bulgară, de liga a II-a – locul 5 în seria est – Botev Plovdiv.

Articol scris de Valentin C. Ifrim

14 Feb. 2012, 11:12 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă