„Trebuie să ne pregătim cât mai bine, pentru a ne îndeplini obiectivul”

Marius ANGHEL 21 Jan. 2013, 15:55 Pregătiri, amicale

ACS Poli pleacă mâine într-un cantonament de trei săptămâni în Antalya. Revelația turului la gruparea bănățeană, Cristi Boldea, spune că perioada de pregătire centralizată este foarte grea pentru fotbaliști.

    „Am avut 10 zile în care ne-am reacomodat cu efortul după vacanța de iarnă, iar acum suntem pregătiți de cantonament. Este cea mai grea perioadă din pentru un fotbalist. Dacă până acum eram obișnuit cu cantonamente de 10 zile, acum va fi dublu. Trei săptămâni, va fi dificil departe de familie, de prieteni, dar este o perioadă necesară. Trebuie să ne pregătim cât mai bine, pentru a ne îndeplini obiectivul, promovarea”, Cristi Boldea, jucător ACS Poli

Va fi pentru prima oară când Boldea ajunge în Antalya, el până acum mai „ieșind” în cantonament doar în Serbia, cu ACS Recaș. Despre noua achiziție a clubului, Mihai Dina, Cristi are doar cuvinte de laudă: „Este un jucător cu experiență, a jucat mult la nivelul Ligii 1 a și marcat de multe ori, o să ne ajute cu siguranță”.

Mijlocașul de bandă reprofilat în atacant, Cristi Boldea a marcat de 7 ori în tur, în 12 prezențe pentru ACS Poli. Toate reușitele sale au fost deosebite, dar jucătorul lui Vali Velcea are topul său: „Cele mai frumoase au fost cu UTA și cu Vâlcea, dar cel mai important în economia campionatului a fost golul de la Tg. Mureș (n.r., a marcat în minutul 93 pentru 2-1)”.

Fotbalistul lui ACS Poli mai crede că lupta pentru promovare nu este încheiată, iar la primele două locuri se vor lupta 6 echipe: „Dacă ne culcăm pe o ureche putem avea surprize neplăcute, dar noi tragem la fiecare antrenament ca să fim cât mai bine pregătiți. Așteptăm cu încredere returul, lupta pentru promovare nu este încheiată. Sunt 6 echipe care se vor lupta pentru a accede în liga 1, printre ele regăsindu-se Brașovul, Tg. Mureș, FC Bihor, Damila Măciuca”.

Sursa: Banat Sport

Marius ANGHEL 21 Jan. 2013, 15:55 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă