Tot cu Răuță la reunire!

Mihai Andries 15 Jul. 2013, 10:47 Pregătiri, amicale
Tot cu Răuță** la reunire!

Divizionara secundă FC Farul Constanța se reunește astăzi, după o vacanță de o lună și zece zile. Fotbaliștii au fost chemați la stadion la ora 11.00.

„Vom sta puțin de vorbă cu băieții. Așteptăm să se clarifice lucrurile în privința viitorului clubului”, a declarat președintele FC Farul, Neculai Tănasă, care a mai arătat că prima mișcare a jucătorilor va fi condusă tot de antrenorul Ion Răuță, deși acestuia i-a expirat contractul cu Farul pe 30 iunie.

Oficialii constănțeni așteaptă să vadă cum decurg în această săptămână discuțiile cu Consiliul Județean Constanța, ca să știe ce planuri își vor face în continuare, atât în ce privește programul de pregătire, cât și achizițiile de jucători. În momentul de față, pe lângă juniorii din propria pepinieră la care se poate apela, de la prima echipă mai sunt sub contract cu Farul portarii George Curcă și Vlad Neagu și jucătorii de câmp Robert Băjan, Ionel Țabără, Nicolae Buzea, Constantin Coteanu, Marian Fuchs, Berti Nicola, Petre Ivanovici și Ferdi Ghenciu.

Unui al 11-lea fotbalist, Cotel Nițescu, i-a expirat contractul, dar, din câte se pare, el se va prezenta astăzi la reunire și va intra la negocieri cu conducerea clubului.

La Constanța au sosit deja Fuchs, Băjan și Țabără. Buzea vine astăzi, de la București, iar Ivanovici era ieri pe drum.

Sursa: Ziua Constanța

Mihai Andries 15 Jul. 2013, 10:47 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă