Tărlugeniul și-a recuperat un împrumutat de la FC Brașov!

Mihai Andries 17 Jan. 2014, 21:31 Pregătiri, amicale
Tărlugeniul și-a recuperat** un împrumutat de la FC Brașov!

Finalul anului 2013 a adus despărțirea Unirii Tărlungeni de cei trei jucători aduși sub formă de împrumut de la FC Brașov. Astfel că portarul Iacob, fundașul Dumbravă și mijlocașul Enceanu s-au prezentat la reunirea echipei de Liga 1. Dintre aceștia, astăzi a revenit la Unirea doar Dumbravă, soarta celorlalți doi fiind încă incertă.

Revenind la Tărlungeni, principalul Laszlo Balint a programat astăzi o serie de teste fizice, iar luni și marți va avea loc vizita medicală Dar până atunci, Unirea va disputa mâine un amical cu liderul seriei a IV-a Covasna, Sepsi OSK Sf. Gheorghe. În urma acestui meci se va lua o decizie în ceea ce privește o parte dintre jucătorii aflați în probe.

Vă reamintim că Unirea s-a mai despărțit în această iarnă și de Toderașcu, Căpățână, E. Popa și Bitez, ultimul revenit la Dinamo, de unde venise sub formă de împrumut. În schimb, singura certitudine până în acest moment este împrumutarea lui Florin Cordoș de la U Cluj, la care se mai discută doar detalii privind durata înțelegerii.

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ

Mihai Andries 17 Jan. 2014, 21:31 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă