„Sunt puțin nemulțumit pentru lipsa de concentrare”

10 Mar. 2012, 16:15 Pregătiri, amicale

Bătrâna Doamnă a încheiat seria jocurilor de verificare cu o victorie, 2-0 în fața celor de la Național Sebiș. Până sâmbătă, când UTA joacă în deplasare la Juventus București, echipa arădeană ar mai putea disputa un joc școală între componenții lotului și jucători de la echipa a doua.

„S-a văzut o lipsă de concentrare pe toată durata partidei, asta și din cauza amânării returului, ceea ce mă nemulțumește. Vrem ca sâmbătă să câștigăm, acesta este și obiectivul nostru pentru acest început de retur. Cum spuneam, sunt puțin nemulțumit pentru lipsa de concentrare și e ceva normal. Au trecut trei luni și ceva de când a fost ultimul joc oficial. Ne tot pregătim, am fost la Moneasa, am fost în Antalya, unde am avut condiții excelente, au fost ceva probleme la întoarcere cu terenurile, dar timpul acesta lung până la meciurile oficiale îi face pe jucători să piardă din concentrare. Așteaptă și ei cu nerăbdare jocurile oficiale, iar sâmbătă sperăm să fie bine.” a declarat Roland Nagy.

„Nu am vrut să îl forțez nici pe Mara cum nici cu Hidișan”

Nici miercuri, în amicalul cu Luceafărul Oradea și nici astăzi, Bogdan Mara nu a intrat pe teren din cauza unei contracturi musculare. „Nu am vrut să îl forțez nici pe Mara cum nici cu Hidișan nu am riscat când a resimțit dureri și l-am schimbat imediat. Nu au nimic grav, sunt jucători cu experiență și ne bazăm pe ei în meciurile oficiale. O să mai avem săptămâna viitoare un reglaj cu echipa secundă, un așa zis meci școală în care să punem la punct ultimele aspecte. Oricum, important e meciul oficial și cu siguranță dacă vom obține un rezultat pozitiv, vor veni și rezultatele și jocul nostru va fi mai bun pentru următoarele etape.” a comentat antrenorul arădenilor.

Articol și foto de Sergiu Daniel Giurgiu

10 Mar. 2012, 16:15 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă