Șunda a avut mulți jucători noi la reunire! Zaharia a fost numit secund

03 Jul. 2012, 15:04 Pregătiri, amicale
Șunda a avut mulți jucători noi la reunire!** Zaharia a fost numit secund

Luni după amiază, de la ora 18:00 antrenorul Aurel Șunda a sunat adunarea. Prima parte a pregătirilor se va derula pe stadionul Flacăra, din Năvodari. Va fi și perioada în care lotul pentru sezonul viitor va prinde contur.

Pentru fotbaliștii de la Săgeata Năvodari vacanța este de domeniu trecutului. Echipa dobrogeană a declanșat pregătirile pentru noul sezon. Antrenorul Aurel Șunda va fi ajutat în campionatul viitor de Dorel Zaharia, numit secund, dar care va încerca să-și ajute echipa și din teren.

La prima ședință de pregătire au fost prezenț 24 jucători. Miercuri și joi, Săgeata va organiza două trialuri pentru complectarea lotului, dar și a constituirii echipelor de juniori. Director la Centru de copii și juniori a fost numit fostul secund Constantin Funda. Prima parte a perioadei precompetiționale se va derula pe stadionul Flacăra, din Năvodari. Va urma un stagiu montan, în care se vor derula și primele meciuri de verificare. Antrenorul Aurel Șunda s-a arătat încrezător în viitorul echipei pe care o pregătește.

Săgeata va face parte din seria Est a ligii secunde și urmează să-și stabilească obiectivul în funcție de achizițile pe care le va reuși, până la startul noii ediți de campionat.

La primul antrenament au fost prezenți 24 de jucători printre care și multe nume noi: Olteanu, Gordin, Fl. Popa, Goșa, Bold, Sg. Bar (Voința Sibiu), Mușuroaia (FC Hunedoara), Preliceanu, Pecarov (ambii de la Unirea Alba Iulia), Șicu, Șamata, Cazan, S. Săpunaru (Aerostar Bacău), N. Crețu, Tudorache, L. Rusu (CS Turnu Severin), Buican (Voința Sibiu), Vârtic (Gaz Metan Mediaș), V. Apostol, Costache, Latiș (FC Maramureș), Borza, Nanu și D. Zaharia. Vezan se va alătura și el lotului azi.

Sursa: tvlitoral.ro

03 Jul. 2012, 15:04 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă