Sucevenii au câștigat la scor primul amical al pregătirii

Marius ANGHEL 14 Jul. 2014, 14:56 Pregătiri, amicale
Sucevenii au câștigat la scor** primul amical al pregătirii

Rapid Suceava a început seria meciurilor amicale din această vară cu un rezultat promițător. Echipa antrenată de Bogdan Tudoreanu s-a impus sâmbătă, în fața formației Șomuzul Preutești, cu scorul de 4-0 (1-0), într-o partidă găzduită de stadionul „Nada Florilor” din Fălticeni.

„Ceferiștii” au deschis scorul încă din minutul 5, când Negru a înscris cu poarta goală după o acțiune inițiată pe partea stângă de nou-venitul Marius Matei. Peste doar câteva minute a venit rândul fostului atacant al Dunării Galați să se afle la finalizare, dar șutul acestuia a întâlnit bara porții apărate de Bursuc. Vicecampioana județeană putea restabili egalitatea până la pauză, dar Dragomir, Ungureanu și Vasiliu, fie nu au nimerit ținta, fie s-au lovit de paradele lui Cristi Butnariu.

Bogdan Tudoreanu a schimbat aproape întreaga echipă la pauză, iar prospețimea fizică a rapidiștilor a făcut diferența, Sumanariu marcând pentru 2-0 la câteva minute de la reluarea jocului, la o minge respinsă în față de portarul Bursuc. În minutul 54, s-a făcut 3-0, autorul golului fiind Golofca, servit excelent în fața porții de Marinkovic. Rolurile s-au inversat cu un sfert de oră înainte de final, când atacantul venit de la FC Voluntari a înscris pentru 4-0 după o pasă venită de la Golofca.

VEZI o GALERIE FOTO de la amical

Rapid Suceava (repriza I): Butnariu – Sumanar, Ferariu, Vitu, Semeghin – Lutac, Stanescu, Aioanei, Bagu – Negru, Matei
Rapid Suceava (repriza a II-a): Pascal – I. Plamada, Ferariu, Velescu, Spatar – Cerlinca, Burcea, Duman, Sumanariu, Golofca – Marinkovic

Șomuzul Preutești: Bursuc – Filip, Simion, Constantin, Ailenei, Ungureanu, Clim, Beclea, Craciun, Dragomir, C. Vasiliu. Au mai intrat R. Vasiliu, Alexandru, Rusu, I. Gheorghe.

Sursa: Gazeta de Suceava

Marius ANGHEL 14 Jul. 2014, 14:56 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă