Ștefan Petcu a condus antrenamentul de ieri al Farului

Marius ANGHEL 21 Feb. 2014, 12:06 Pregătiri, amicale
Ștefan Petcu** a condus antrenamentul de ieri al Farului

Ședința de pregătire de ieri a FC Farul a fost condusă de antrenorul Ștefan Petcu, cel care a anunțat însă că va părăsi echipa. Fostul mare jucător al „marinarilor” ar mai putea sta câteva zile, până când își va încheia pe cale amiabilă contractul, iar clubul va numi un nou antrenor.

Patronul Giani Nedelcu a discutat cu Eugen Trică, tehnician cu care a ajuns la un acord de principiu, însă antrenorul de 37 de ani se află în litigiu cu ultima sa echipă, UTA, și a spus că vine la Farul doar dacă va rezolva această problemă. „Diseară (n.r. aseară) mă întâlnesc cu avocatul meu, pentru a vedea dacă pot semna cu echipa constănțeană”, a declarat Trică.

Pe lista de posibili înlocuitori ai lui Ștefan Petcu s-ar putea afla și fostul principal al Stelei, Ilie Stan, care a fost la ultimul meci amical al Farului, din deplasare cu ACS Berceni, dar prezența sa la această partidă, cât și la cea cu FC Voluntari s-ar putea explica și prin aceea că a venit să-l vadă la joc pe fiul său, mijlocașul farist Daniel Stan.

Mâine, FC Farul susține ultimul meci amical al perioadei de pregătire de iarnă, întâlnind, în jurul orei 11.00, Dunărea Călărași (pe terenul acesteia). Cele două echipe au mai jucat de curând, la Ovidiu, când a câștigat Farul, cu 2-1.

Sursa: Ziua Constanța

Marius ANGHEL 21 Feb. 2014, 12:06 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă