Stângă: „Per total sunt mulțumit. Suntem pe o pantă ascendentă”

Marius ANGHEL 23 Feb. 2014, 13:45 Pregătiri, amicale

Antrenorul CS Universității s-a declarat mulțumit de modul în care au evoluat elevii săi la Memorialul „Ion Oblemenco”.

La finalul turneului de ieri după-amiază, Ovidiu Stângă a spus: „Per total sunt mulțumit, ținând cont de ocaziile create, de modul în care au ajuns băieții în fața porții și cum s-au descurcat până la finalizare. La finalizare, în câteva rânduri, a fost lipsă de încredere, de execuție, dar sunt convins că vom regla și aceste aspecte. De la zi la zi sperăm să creștem. Ținând cont de modul în care pregătim jocul, suntem pe o pantă ascendentă”.

La turneul închinat Tunarului, Ovidiu Stângă a promovat o serie de juniori din cadrul Centrului. Este vorba de Robert Petre, Lucian Avram, Alexandru Geamănu, Alin Dudea, Dan Căpățână, Bogdan Dragomir. Despre juniori, antrenorul Universității a declarat: „Este un obiectiv al clubului, al nostru, pentru a ne crea o pepinieră puternică, așa cum a fost obișnuită Craiova. Este important pentru ei să le dăm încredere, să facă pasul la echipa mare”.

Alb-albaștrii au depus flori la statuia lui Oblemenco

Înainte de începerea turneului de ieri, Pătrașcu, Curelea și ceilalți alb-albaștri au depus flori la statuia lui Nelu Oblemenco. Suporterii Universității Craiova au aplaudat gestul jucătorilor, apoi au cântat în memoria Tunarului și au aprins torțe.

Sursa: CS Universitatea Craiova

Marius ANGHEL 23 Feb. 2014, 13:45 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă