Stanciu și Vintilă, noutățile Botoșaniului de la reunire!

12 Jan. 2012, 14:28 Pregătiri, amicale
Stanciu și Vintilă,** noutățile Botoșaniului de la reunire!

Sub comanda staff-ului tehnic, jucătorii FC Botoșani s-au reunit astăzi la Stadionul Municipal unde au efectuat și primul antrenament. Printre primii care au ajuns la reunirea lotului au fost secunzii Valeriu Bordeanu și Alin Bejan, în timp ce cei mai matinali jucători au fost goalkeeperii Andrei Rohețki, Vasile Curileac, Vasile Prisacă și Alin Bordeanu, dar și jucătorii de câmp Marius Matei, Andrei Poverlovici, Andrei Patache și Gabriel Vașvari.

Singurii absenți motivați de la reunirea lotului au fost cei doi brazilieni Sant Claire și De Souza, care au ajuns la primele ore ale dimineții în Botoșani, după o călătorie de peste 24 de ore cu avionul.

De la reunire a lipsit Dinu Todoran dar în schimb au fost prezenți Ciprian Stanciu de la Victoria Brănești și Daniel Vintilă de la FC Argeș.

Cei doi jucători au acceptat oferta clubului FC Botoșani și vor semna în zilele următoare. Ciprian Stanciu și Daniel Vintilă au 21 de ani, au evoluat la naționala de tineret a României și au debutat în prima ligă la 16 ani.

La reunirea lotului au venit și Valeriu Iftime și Cornel Șfaițer care au avut o discuție cu jucătorii în vestiar.

Sursa: fcbotosani.ro

12 Jan. 2012, 14:28 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă