Stabilitate la Tărlungeni! Jucătorii și-au primit salariile, Balint rămâne deși a fost dorit de Hagi

Marius ANGHEL 24 Jun. 2013, 13:30 Pregătiri, amicale
Stabilitate la Tărlungeni!** Jucătorii și-au primit salariile, Balint rămâne deși a fost dorit de Hagi

Singura echipă brașoveană fără restanțe salariale la jucători este Unirea Tărlungeni

Dacă la FC Brașov și Corona jucătorii au întârzieri salariale de câteva luni, nu același lucru se poate spune de nou-promovata în liga a 2-a, Unirea Tărlungeni. Astfel, oficialii grupării brașovene se pot lăuda că sunt cu salariile la zi, o adevărată performanță în această perioadă.

Săptămâna trecută, cei din conducerea clubului au organizat un banchet, la Căminul Cultural din Tărlungeni, unde au fost invitați jucătorii, antrenorii, dar și cei din jurul echipei care au fost alături de această formație la cel mai bun sezon din istorie. La finalul petrecerii, jucătorii și-au încasat salariile și prima de promovare. „De la Unirea Tărlungeni nimeni nu a plecat fără să fi plătit. Nu sunt salarii foarte mari, dar este foarte important să fim serioși și să plătim la timp jucătorii. Aceeași politică o vom adopta și în Liga a 2-a. Nu vom da salarii mari, dar vom plăti la timp. Vrem să aducem 3-4 jucători cu experiență în jurul lui Brujan, Tatarciuc și Liviu Nicolae, dar și să aducem mai mulți tineri fotbaliști de valoare. 90% în Liga a 2-a vom juca la Săcele”, declara Iosif Kiss.

Balint a fost dorit de Hagi la Academie

Acesta a dezvăluit că a avut câteva oferte pentru antrenorul Lazlo Balint, dar tehnicianul va continua, cu siguranță, la Unirea. „Au fost ceva discuții pentru Balint, care a fost dorit inclusiv de Hagi la Academia pe care o conduce. Am vorbit cu Balint, este un antrenor care a făcut performanță aici și va continua la noi și în liga a 2-a”.

Reunirea lotului pe 8 iulie

La rândul său, antrenorul Laszlo Balint, așteaptă cu nerăbdare startul pregătirilor. „Am început un proiect la Tărlungeni și voi continua aici, indiferent de oferte. Este o perioadă grea, în care încercăm să aducem jucători și să definitivăm programul pregătirilor. Am o listă de jucători, dar acum rămâne de văzut și ce vom putea aduce. Este un alt nivel, iar așteptările tuturor vor fi mari. Îmi doresc foarte mult ca portarul Florin Iacob să continue la noi și în Liga a 2-a. O să și renunțăm la câțiva jucători, care nu au convins în sezonul trecut. Realist, obiectivul pentru sezonul viitor va fi salvarea de la retrogradare”, a spus Balint, care a programat reunirea lotului pentru 8 iulie.

Sursa: Monitorul Expres

Marius ANGHEL 24 Jun. 2013, 13:30 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă