Sportul Studențesc, remiză cu Terek Groznîi

Florin ALBOIU 06 Feb. 2009, 22:09 Pregătiri, amicale
Sportul Studențesc,** remiză cu Terek Groznîi

Programul meciurilor amicale, pe care Sportul Studențesc le dispută în cantonamentul din Antalya, a suferit modificări importante. Astfel că, vineri, echipa lui Adrian Falub nu a mai întâlnit Mlada Boleslav, ci pe Terek Groznîi, formația rusă la care activează trei fotbaliști români: Andrei Mărgăritescu, Daniel Pancu și Florentin Petre.

 

După o oră de la startul partidei, studenții au deschis scorul prin Tiberiu Bălan (foto). Beța a centrat de pe partea dreaptă, Curelea a trimis cu capul în bară, mingea a ajuns la Bălan, acesta reușind să trimită în plasă, după ce a scăpat de învălmășeala creată în careu și a rămas singur cu portarul. Rușii au egalat cu zece minute înainte de final, în urma unui corner.

 

La Terek, echipă clasată pe locul 10 în campionatul Rusiei, au evoluat Mărgăritescu și Pancu, în timp ce Florentin Petre nu a fost folosit niciun minut.

 

Sportul Studențesc: Popescu – Ciupe, Secareanu, Lung, Cazan – C. Gheorghe, Nicola, Lungu, Ferfelea – Balan, Curelea. Antrenor: Adrian Falub
În repriza secundă au mai intrat: Rusu, Beța, Postolache, Truță.

Florin ALBOIU 06 Feb. 2009, 22:09 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă