Sportul a pierdut primul meci din Turcia

29 Jan. 2009, 21:40 Pregătiri, amicale
Sportul a pierdut** primul meci din Turcia

Într-un meci amical disputat azi în cadrul stagiului de pregătire din Antalya, Sportul Studențesc a fost învinsă la limită de către liderul din campionatul georgian, WIT Georgia. Unicul gol al partidei a fost marcat în minutul 38

Meciul a fost inițial programat pentru ziua de miercuri, însă datorită condițiilor meteorologice nefavorabile, disputarea lui a fost amânată cu o zi. Acest meci face parte dintr-o serie de 7 partide amicale pe care o vor susține studenții până în 16 februarie, dată la care se vor întoarce în țară.

Urmatoarea partidă de verificare pe care o vor susține elevii lui Adrian Falub va avea loc în data de 31 ianuarie în compania echipei din Azerbaidjan, Neftchi Baku, noua formație a ex-stelistului, Adrian Neaga. De menționat este că formația azeră a fost eliminată în turul III al Cupei UEFA Intertoto în acest sezon de către FC Vaslui.

 

Sportul Studențesc (prima repriză): Niculescu – Ciupe, Patrichi, Petroianu, Rusu – Gheorghe, Nicola, Lungu, Varga, Dobre, Postolache. În repriza secundă au mai jucat: Samoilă, Beța, Lung, Poppa, Ghinga, Bălan, Cazan, Truță, Curelea.
 
 

Articol scris de Gabriel MORARIU

29 Jan. 2009, 21:40 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă