„Sper să mă regăsesc în primul unsprezece”

08 Mar. 2012, 13:26 Pregătiri, amicale

Jucător de bază în angrenajul echipei în prima parte a turului, mijlocașul dreapta al celor de la Alro, Sergiu Popescu, speră să se regăsească în formula de start și în returul de campionat. Concurența pe post este acerbă, însă fotbalistul de 28 de ani spune că se va pregăti cât mai bine pentru locul de titular.

În afara unsprezecelui de start în unele meciuri de pregătire susținute în această pauză competițională, Sergiu Popescu speră să prindă un loc de titular odată cu startul returului. Mijlocașul dreapta a avut evoluții constant bune în tur, însă concurența creată pe post i-a adus în unele amicale statutul de rezervă.

„Eu sper să mă regăsesc în primul unsprezece, totul depinde de mine, de modul în care mă pregătesc. Mai sunt câteva zile până la meci, rămâne de văzut atunci, eu îmi doresc. A fost cam lungă pauza, așteptăm cu nerăbdare începerea returului, să vedem dacă ne-am pregătit bine sau nu”, a declarat mijlocașul dreapta al celor de la Alro Slatina, Sergiu Popescu.

„Trebuie să câștigăm meciul cu FC Olt”

În runda inaugurală, Alro Slatina primește vizita formației FC Olt, în cadrul unui derby așteptat cu interes de iubitorii fotbalului. Mijlocașul dreapta Sergiu Popescu consideră vitale obținerea celor trei puncte puse în joc. Fotbalistul de 28 de ani este de părere că echipa s-a pregătit bine în această iarnă, iar acest lucru se va putea observa în evoluții.

„Cu FC Olt nu este vorba despre nicio revanșă, va fi un meci de trei puncte pe care noi trebuie să-l câștigăm, jucăm acasă și trebuie să începem bine. Dacă ne uităm în clasament, Alro este favorită, dar pe teren se va vedea asta. Am făcut o pregătire bună, ne simțim pregătiți, sperăm să începem bine. S-a ratat foarte mult în meciurile de pregătire, dar au fost doar niște amicale în care s-a urmărit jocul în ansamblu, nu doar finalizarea”, a mai precizat mijlocașul celor de la Alro Slatina, Sergiu Popescu.

Sursa: Gazeta Nouă

08 Mar. 2012, 13:26 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă