„Sper ca băieții să își ia revanșa în meciul cu Alro”

11 Mar. 2012, 14:12 Pregătiri, amicale

Antrenorul celor de la FC Olt Slatina, Dan Oprescu, s-a arătat nemulțumit de greșelile individuale care persistă, la finalul amicalului cu FC Argeș. Principalul grupării alb-vișinii speră ca în etapa inagurală, în derby-ul cu Alro, jucătorii să fie mult mai concentrați, iar totodată așteaptă o revansă din partea lor, după eșecul din ultimul test al pauzei competiționale.

„Mai avem foarte mult de lucru, mă nemulțumesc aceleași lucruri ca și în turul campiontului, am primit gol pe greșeli personale, greșeli de marcaj flagrante și supărătoare. În momentul când ești condus, ești nevoit să ataci, așa cum am făcut noi după primirea golului, te descoperi pe faza de apărare, este de ajuns ca adversarul să te surprindă o dată și dacă are experiența să înscrie, s-a terminat.

Unsprezecele nu este bătut niciodată în cuie, de la meci la meci apar modificări, mai rău este că Melcea s-a accidentat, Vâlcică are capul spart, a fost la spital i s-au pus copci, dar acesta este fotbalul, avem jucători care să-i înlocuiască. Pregătiți 100% nu vom fi niciodată, pentru că ați văzut, mai sunt probleme, dar pe parcurs o parte dintre ele se vor remedia, însă unele, care țin de mai mulți factori este posbil să nu se îmbunătățească niciodată.

Sper ca după această înfrângere, băieții să își ia revanșa în meciul cu Alro. E greu să spui că pleacă Alro ca favorită, chiar și după acest joc, în care am pierdut cu 2-0, ne-am presat adversarul, ne-am creat ocazii, dacă marcam altfel stăteau lucrurile. Nu cred că este lipsă de concentrare în fața porții, vreau să spun că FC Argeș nu a jucat la mijlocul săptămânii, iar noi am avut un meci la fel de tare, miercuri, în care jucătorii s-au angajat bine, această lipsă de vitalitate, de prospețime la unii s-a văzut”, a declarat Oprescu.

Sursa: Gazeta Nouă

Foto: Mihai Neacșu

11 Mar. 2012, 14:12 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă