Șoimii a pierdut testul cu Luceafărul. Popa e nemulțumit: „Nu avem nicio șansă la Reșița dacă evoluăm la fel”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 18 Feb. 2016, 09:47 Actualizat: 18 Feb. 2016, 09:48 Pregătiri, amicale
Șoimii a pierdut testul cu Luceafărul.  Popa e nemulțumit: „Nu avem nicio șansă la Reșița dacă evoluăm la fel”

O formație ce vrea să ajungă în Liga a 2-a, Luceafărul Oradea, și una ce trage să se mențină acolo, Șoimii Pâncota, și-au dat întâlnire miercuri pe terenul doi al bazei Luceafărul din Sânmartin. Amicalul a avut un ritm alert, patru goluri (3-1) și destule „povețe” pentru cei doi tehnicieni. Ionuț Popa are ceva motive de îngrijorare, în special datorită problemelor de ordin defensiv.

După nici 25 de minute din prima parte, orădenii aveau deja 2-0 pe tabelă. Prima reușită a venit de la punctul cu var, din piciorul lui Roșu, faultul în careu aparținându-I lui Suciu. Apoi, Balla a găsit colțul scurt al porții lui Cioară după o combinație în careu cu Arnăutu. „Șoimii” s-au trezit și ei pe final de repriză, dar șutul din alergare al lui Leucuța a mângâiat transversala.

Golul de 2-1 a venit destul de repede în mitanul secund. Nou intratul Fuchs a găsit colțul lung al porții lui Goia după un atac prelungit al „alb-negrilor”. Deși au avut mai mult inițiativa, oaspeții au încasat și golul trei. Se întâmpla în minutul 88, când Mihuța a înscris și el la colțul scurt. Marius Ion a încheiat partida cu un șut frumos de la 19 metri, Goia reținând balonul în doi timpi.

Luceafărul: Goia (E. Pap 55, Goia 59) – Drăgan, Nogo, Hlinca (Bactăr 52), Al. Radu – Feher, Țegle, Sorian (Chiș 64) – Roșu (Balea 55), Arnăutu (Mihuța 55), Balla (Floruț 55).

Șoimii Pâncota: Cioară – Dan, Crișan, Pascariu, Dubeștean – Suciu (Fuchs 46), Pavel (Issa 46) – Leucuța (Gîlcă 46), Dragalina (Al. Mihai 50), Vasi (Pirtea 20) – M. Ion.

Popa: „Cel mai slab joc al iernii, unii titulari vor trece pe bancă”

Antrenorul Pâncotei nu a digerat deloc insuccesul în fața divizionarei a treia Luceafărul Oradea. Deși, ca lot și condiții, trupa lui Dobai are față de Liga a 2-a, Ionuț Popa nu se poate obișnui cu ideea că echipa sa a arătat rău cu zece zile înaintea primului meci pe puncte. „Deși mi-am avertizat jucătorii că e ultimul amical și-mi doresc să fie motivați și concentrați, cam cum au fost adversarii noștri, de altfel, nu s-a întâmplat asta. Am făcut cel mai slab joc al iernii și asta mai ales datorită atitudinii unor jucători. Au fost câțiva care m-au dezamăgit, care aleargă doar când au mingea, în rest sunt în joc de glezne. Dar, cu orice risc, unii titulari vor trece pe bancă. O să joc cu juniori dacă nu am de ales. Trebuie să ne dea serios de gândit prestația noastră de astăzi, căci nu avem nicio șansă la Reșița dacă evoluăm la fel”, a punctat Ionuț Popa la finalul disputei pierdute cu 1-3 în fața „luceferilor”.

Există, totuși, și câștiguri după deplasarea de la Sânmartin. Fundașul Crișan și mijlocașul Vasi au fost opriți de Ionuț Popa în lot. „Conducerea a discutat cu ei, s-au înțeles, mizez pe cuvântul lor că rămân la echipă. Ambii au calitate pe două posturi deficitare pentru noi, eu zic că ne vor ajuta”, a adăugat „Mister”. Mai rămâne de văzut și când își va reveni Emanuel Vasi, care la mijlocul primei reprize confruntării cu Luceafărul a suferit o entorsă de gleznă.

Finalul de săptămână va fi unul extrem de solicitant din punct de vedere fizic pentru „șoimi”. Vineri, aceștia vor da testul Gacon, iar sâmbătă vor avea parte de o altă probă: rezistență în sistem de viteză.

Sursa: Sport Arad

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 18 Feb. 2016, 09:47 Actualizat: 18 Feb. 2016, 09:48 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă