Slătinenii se întorc din Poiană! Oprescu: „Ne-ar mai trebui un atacant”

Marius ANGHEL 31 Jan. 2014, 15:19 Pregătiri, amicale
Slătinenii se întorc din Poiană!** Oprescu:

 Ședințele epuizante de pregătire s-au încheiat. După douăsprezece zile petrecute în cantonamentul montan de la Poiana Brașov, lotul divizionarei secunde FC Olt Slatina revine în localitate.

Jucătorii grupării FC Olt Slatina au încheiat cea mai importantă perioadă a iernii, cea a acumulărilor fizice. După douăsprezece zile în care au avut parte de un program dur de pregătire, slătinenii se întorc, vineri, imediat după susținerea ultimului antrenament, în localitate.

Tehnicianul divizionarei secunde, Dan Oprescu, nu și-a menajat jucătorii, care au tras din greu pentru a ajunge într-o formă cât mai bună din punct de vedere fizic.

Cantonați la Centrul Olimpic Sportiv, fotbaliștii au avut un program cu două antrenamente pe zi, primul tehnico-tactic, cel de-al doilea fizic, iar seara au beneficiat de condiții foarte bune de refacere (saună, masaj, bazin).

Februarie, luna rezervată amicalelor

În stagiul centralizat de la Poiana Brașov, slătinenii nu au efectuat meciuri de pregătire, pentru a evita accidentările. Gruparea pregătită de Dan Oprescu are, însă, programate o serie de amicale în toată luna februarie. Startul întrecerilor se va da pe 1 martie. În primul meci oficial al anului, echipa slătineană va primi vizita Universității Craiova. Obiectivul divizionarei secunde FC Olt Slatina este accederea în play-off. Pe locul șapte, cu 18 puncte acumulate, gruparea slătineană se află la două lungimi distanță de zona superioară a clasamentului. Meciurile rămase din retur se anunță aprig disputate, mai multe formații având șanse reale de a prinde play-off-ul.

Oprescu: „A decurs bine pregătirea”

Dacă în cantonamentul montan de la Poiana Brașov s-a pus accent în mare parte pe pregătirea fizică, începând de săptămâna viitoare, tehnicianul Dan Oprescu va acorda o atenție specială laturii tehnico-tactice. Slătinenii vor da startul meciurilor de pregătire, primul amical al iernii fiind programat, miercuri, în compania formației angrenate în lupta pentru accederea în eșalonul secund, SCM Pitești.

„A decurs bine pregătirea, băieții au răspuns bine solicitărilor. Sâmbătă și duminică au liber, iar de luni începem un nou ciclu. Vom avea multe amicale, de regulă vom juca pe terenul adversarelor, pentru că dispun de terenuri sintetice. Sunt îngrijorat de starea terenurilor pe care ne vom desfășura pregătirea în Slatina”, a declarat antrenorul grupării FC Olt Slatina, Dan Oprescu, vizavi de modul în care jucătorii au răspuns pregătirii centralizate.

„Pe postul de atacant, ne-ar mai trebui un jucător”

În privința lotului pe care-l are la dispoziție, antrenorul grupării FC Olt Slatina și-ar mai dori un atacant, având în vedere faptul că Octavian Drăghici se confruntă cu ceva probleme medicale.

„Pe postul de atacant ne-ar mai trebui un jucător. Nu știm cât de repede va reveni Drăghici, iar acolo s-ar putea să fim descoperiți. În rest, posturile sunt acoperite”, a mai spus Oprescu.

FC Olt Slatina va susține, în perioada precompetițională, nouă meciuri de pregătire, printre adversare numărându-se colegele de serie CS Mioveni, Minerul Motru și CSM Râmnicu Vâlcea.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 31 Jan. 2014, 15:19 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă