Semne bune anul are!

Marius ANGHEL 17 Jan. 2013, 16:19 Pregătiri, amicale
Semne bune anul are!

Jucătorii lui FC Hunedoare au fost stropiți de ploaie ieri la primul antrenament din acest an. „Semn de belșug”, și-au spus între ei fotbaliștii în timp ce executau execiții de stretching dictate de antrenorul secund Daniel Dăscălescu.

Toți sunt în formă fizică bună

26 de jucători în frunte cu căpitanul Janos Vajda au fost prezenți la reunirea lotului liderului din C5, FC Hunedoara între care și două nume noi: juniorul Daniel Grozoni și Răzvan Drăgoescu (20 de ani), care în tur a evoluat pentru conjudețeana Jiul Petroșani. Cu toții au trecut cu bine primul examen: cântarul.

„Trei sferturi dintre jucători au greutatea optimă iar restul au cel mult jumătate de kilogram în plus cea ce este foarte bine. Însă, cel mai important este că toți au chef de muncă, de antrenamente”, a anunțat preparatorul fizic, Ștefan Beregszaszy.

Au fost și doi jucători absenți, ambii motivați: Emil Vîrtan și Ionuț Radu – „blocat” în Belgia.

Cantonament la Băile Felix

Altfel, fotbaliști hunedoreni vor continua antrenamentele pe plan local – câte două în fiecare zi – până pe 9 februarie. În perioada 10-22 februarie „negru-albaștrii” vor efectua un cantonament centraliyat în stațiunea bihoreană Băile Felix acolo unde, cel mai probabil vor juca și două meciuri test în compania formațiilor Luceafărul Oradea (B2) și CS Ineu (Liga 4 Arad). Startul meciurilor amicale va fi dat pe 26 ianuarie când FC Hunedoara va întâlni, în deplasare, pe teren sintetic, pe Jiul Rovinari (C4).

„Perioada de pregătire care urmează este foarte solicitantă și importantă pentru întreg anul. Le-am pregătit băieților un program de antrenamente care să le placă și care să-i facă să uite de greutăți”
Marius Opric, antrenor Principal FC Hunedoara

8 martie este ziua în care se va relua campionatul Ligii a III-a

26 de jucători prezenți la runire
#Ilie Anton, Dragotă, Raț – portari;
#Ambruș, Trășcan, B. Roiu, Cuciula, Bier, A. Stroia, Dosan, Buta – fundași;
# J. Vajda, R. Cristian, R. Munteanu, Găceanu, Șoit, Pepenar, Zdrîncu, Ungureanu, Vișan, Făgărășanu – mijlocași;
#D. Suciu, Lintaru, Fl. Nicula – atacanți.
În probe: Daniel Grozoni (ex-Retezatul Hațeg) și Răzvan Drăgoescu (ex-Jiul Petroșani).
Absenți: I. Radu și Vîrtan.

Articol și foto de Sami Tamaș

Marius ANGHEL 17 Jan. 2013, 16:19 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă