Șefii Daciei Unirea au primit „semnale pozitive” la întâlnirea cu președintele Consiliului Județean Brăila. Ce li s-a comunicat

Marius ANGHEL 11 Jan. 2017, 12:39 Pregătiri, amicale

Prima întâlnire din acest an dintre conducerea clubului Dacia Unirea și președintele Consiliului Județean, Francisk Chiriac, a fost una constructivă și plină de speranțe pentru fotbalul de performanță din Brăila, după cum susține președintele clubului de fotbal, Valentin Avramescu.

„Astăzi (n.r. – marți, 10 ianuarie), am fost împreună cu principalul nostru finanțator, Florin Cîrligea, la președintele Consiliului Județean, iar întâlnirea a fost una constructivă și ne-a dat speranțe. Președintele Francisk Chiriac ne-a spus că până joia viitoare reprezentanții CJ vor studia actele pe care le-am depus noi, și tot atunci ne vor spune sub ce formă și în ce cuantum ne vor ajuta”, a declarat Valentin Avramescu.

Cantonament montan la Poiana Brașov

Conducătorul Daciei Unirea a spus apoi că, având semnale pozitive din partea Consiliului Județean, a luat legătura cu staff-ul tehnic, mai precis cu antrenorul principal Alin Pânzaru și cu directorul tehnic Sorin Frunză și împreună au decis ca reluarea pregătirilor pentru restul campionatului 2016-2017 să se facă luni, 16 ianuarie.

„Având în vedere semnalele pozitive care vin din partea administrației locale, am decis împreună cu Pânzaru și Frunză ca reunirea lotului să se facă luni, iar miercuri și joi fotbaliștii să efectueze vizita medicală. Jucătorii se vor pregăti la Brăila, iar după readaptarea organismului la efort, în perioada 25 ianuarie – 4 februarie, vor merge în cantonament montan, cel mai probabil, la Poiana Brașov. Dar mai avem în vedere și alte locații pentru pregătirea centralizată. Important este faptul că am mai făcut un pas important pentru viitorul echipei. Iar dacă lucrurile se vor îndrepta și se vor așeza pe un făgaș normal în această iarnă, din vară ne putem propune și noi planuri ceva mai îndrăznețe”, a mai adăugat Valentin Avramescu.

Șeful Daciei Unirea a precizat că din actualul lot nu va mai pleca niciun jucător, că Neagu și Adăscăliței nu vor ajunge la Suceava și că în vizorul antrenorilor sunt patru jucători, doi experimentați și doi sub 21 de ani.

Iată programul echipei pentru această perioadă de pregătire:

16 ianuarie – reunirea lotului
18-19 ianuarie – vizitele medicale
19-25 ianuarie – readaptarea organismului la efort, antrenamente efectuate la stadionul „Municipal”
25 ianuarie – 4 februarie – cantonament montan Poiana Brașov
25 februarie – prima partidă oficială a anului: Dacia Unirea Brăila – UTA Bătrâna Doamnă

Articol scris de Costel FILIP

Marius ANGHEL 11 Jan. 2017, 12:39 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă