Schimbarea denumirii SCM Pitești atrage deja sponsori la echipa argeșeană. „S-a cerut expres să punem pe tricouri stema lui FC Argeș”

Marius ANGHEL 30 Jun. 2017, 15:49 Pregătiri, amicale
Schimbarea denumirii SCM Pitești atrage deja sponsori la echipa argeșeană.**

Vasile Popa, directorul sportiv al viitoarei FC Argeș, este convins că gruparea din Trivale nou-promovată în Liga 2 își poate îndeplini obiectivul fixat de conducerea clubului. Oficialul grupării din Trivale își dorește ca în noua ediție de campionat suporterii să vină la stadion și să susțină echipă.

Conducătorul alb-violeților spune că achiziționarea brandului începe deja să-și producă efectele, iar sponsorii vor să vină lângă FC Argeș.

„Vreau să felicit conducerea clubului și autoritățile locale pentru sprijinul acordat în sezonul trecut în care s-a reușit promovarea. Am terminat cu brio dosarul de licențiere, iar acum lucrăm la schimbarea denumirii echipei. Avem condiții de Liga 1 la Pitești. Noi sperăm să îndeplinim obiectivele care ne-au fost trasate și ne dorim ca toți suporterii lui FC Argeș să vină alături de noi. Ne dorim cu toții să renască spiritul Argeșului. Vrem să facem o echipă competitivă și vom încerca să terminăm cât mai sus în clasament. Dacă vom avea culoar în lupta pentru promovare, să știți că nu ne vom da la o parte. În stafful administrativ l-am cooptat și pe Jean Barbu, care va avea funcția de director de marketing, însă el nu se va ocupa doar de partea de imagine, ci se va ocupa și de partea tehnică. Se va sfătui cu antrenorii, va merge să vadă jocuri, să urmărească adversarii, posibili jucători pe care noi intenționăm să-i transferăm. Jean este un mare jucător pe care l-a avut Argeșul și are o experiență. Suntem în discuție cu un sponsor adus de Jean Barbu, iar în câteva zile vom pune la punct toate detaliile colaborării. Acesta ne-a cerut expres să punem pe tricouri stema lui FC Argeș. Suntem la început și trebuie să aveți răbdare”, a spus Vasile Popa.

Sâmbătă joacă primul amical

Echipa argeșeană joacâ sâmbătă, de la ora 10:00, primul amical din perioada de pregătire. Jucătorii lui Iordan Eftimie vor întâlni, pe terenul central de la Curtea de Argeș, pe ACS Basarabi Curtea de Argeș, echipă de Liga a 4-a, care a terminat sezonul precedent pe locul 11, cu 35 de puncte.

În afară de acest meci de verificare, gruparea alb-violetă a mai stabilit încă două amicaluri. Primul va fi pe 19 iulie, când FC Argeș va întâlni, pe stadionul „Nicolae Dobrin”, pe Chindia Târgoviște, iar cel de-al doilea, pe 22 iulie, când piteștenii vor juca tot în Trivale, dar cu Academica Clinceni.

Articol scris de Marius DUINEA (Curierul zilei)

Marius ANGHEL 30 Jun. 2017, 15:49 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă