Schimbare în lotul utist în cantonamentul din Spania. Iese Andor și intră Tănase. Arădenii și-au modificat și programul amicalelor

Marius ANGHEL 06 Feb. 2017, 13:21 Pregătiri, amicale
Schimbare în lotul utist în cantonamentul din Spania.** Iese Andor și intră Tănase. Arădenii și-au modificat și programul amicalelor

Laurențiu Roșu face „schimb” de jucători în cantonamentul din Spania, de la Oliva Nova. Iese Cristian Andor, accidentat, și intră Ionuț Tănase, revenit după o accidentare.

Ținut pe tusă la amicalul de vineri cu Sturm Graz din cauza unor durere la nervul sciatic, Cristian Andor e nevoit să revină la Arad pentru tratamentul ce-l impune problema sa. Mijlocașul de bandă va pierde zile de pregătire, deoarece accidentarea suferită nu-i permite să se antreneze alături de colegii săi rămași acasă. Andor va începe procesul de recuperare sub supravegherea fizioterapeutului Zsolt Nagy.

În locul său în Spania va ajunge mijlocașul Ionuț Tănase, lăsat acasă pentru că suferise o accidentare la mână pe perioada vacanței. Tânărul utist și-a scos ghipsul la cele două degete zdrobite la mâna dreaptă și are acceptul medicilor să se antreneze cot la cot alături de colegii săi. În plus, acesta poate intra și să joace în amicale.

Castellon în loc de Seongnam

Altfel, amicalul de astăzi dintre UTA și echipa sud-coreeană Seongnam nu se va mai disputa, însă arădenii s-au reorientat rapid și au găsit un alt adversar pe care să-l întâlnească în cantonament. Miercuri, 8 februarie, de la 12:30, ora României, echipa lui Laurențiu Roșu va fi față în față cu CD Castellon, echipă din Liga a 4-a.

Marius ANGHEL 06 Feb. 2017, 13:21 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă