SC Bacău și-a suspendat antrenamentele. Participarea clubului în noul sezon al Ligii 2 este incertă

Marius ANGHEL 19 Jul. 2016, 18:37 Pregătiri, amicale
SC Bacău și-a suspendat antrenamentele.** Participarea clubului în noul sezon al Ligii 2 este incertă

Aflată în imposibilitatea de a-și continua activitatea după ce membrii Consiliului Local Bacău nu au votat proiectul prin care acordau finanțare Asociației Sportive SC Bacău, echipa prezitată de Cristian Ciocoiu a decis ca de luni să-și suspende antrenamentele până când situația clubului va fi clarificată. În această perioadă, se încearcă găsirea unui investitor din zona privată, însă se discută și varianta de mutare a echipei de fotbal la clubul primariei, CSSM. Edilul Bacăului, Cosmin Necula, a anunțat că a făcut demersuri către FRF pentru a vedea modalitatea prin care Sport Club să fie preluat direct de primărie, în condițiile în care cei cinci membri fondatori ai asociației au trimis un act prin care anunță că se vor retrage și o vor ceda clubul municipalității.

„Conducerea clubului SC Bacău a decis astăzi să suspende antrenamentele echipei de seniori din cauza condițiilor improprii de pregătire. Această situație este valabilă până la clarificarea situației clubului. Campionatul Ligii a II-a este programat să înceapă pe 30 iulie”, e anunțul conducerii postat pe site-ul oficial al clubului băcăuan.

SC Bacău a depus cererea de înscriere în noul sezon al Ligii 2, ediția 2016/2017, însă nu mai e sigură de posibilitatea de a-și putea continua activitatea.

Marius ANGHEL 19 Jul. 2016, 18:37 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă