SC Bacău și-a amânat reunirea cu o săptămână. „Stăm în expectativă, așteptând un semn de la autoritățile locale”

Marius ANGHEL 20 Jun. 2016, 13:20 Pregătiri, amicale
SC Bacău și-a amânat reunirea cu o săptămână.**

Programată pentru astăzi, reunirea echipei SC Bacău a fost amânată cu o săptămână, pe 27 iunie, datorită incertitudinii financiare care planează asupra formației prezidate de Cristian Ciocoiu.

Lipsa veștilor dinspre municipalitate legate de finanțarea pe Legea 350/ 2000 a blocat activitatea echipei băcăuane, anunță ziarul local Deșteptarea. Se așteaptă un răspuns din partea noului Consiliu Local, dacă aprobă alocarea celor 2 milioane de lei, altfel Sport Club riscă să ajungă pe linie moartă. În plus, jucătorii lui Cristian Popovici sunt neplătiți de la începutul anului, asta după ce președintele Cristian Ciocoiu nu a reușit să asigure garanții financiare din zona privată.

„Stăm în expectativă, așteptând un semn de la autoritățile locale. Noi sperăm ca, până la urmă, lucrurile se vor îmbunătăți și că ne vom putea continua activitatea în limite normale. În absența unor certitudini financiare, e lesne de imaginat că nu m-am putut hazarda în demarararea unor discuții concrete cu jucători din alte părți. Au existat doar tatonări”, a precizat, pentru sursa citată, antrenorul Cristi Popovici.

Cât privește lotul de jucători, acesta a rămas, deocamdată, același cu care se încheia sezonul pe locul 4 în play-off-ul Seriei I, doar plecarea în Bulgaria a lui Alexandru Giurgiu fiind singura despărțire. La capitolul noutăți ar fi doar Marius Croitoru, mijlocaș care și-a anunțat disponibiliatea de a reveni la Bacău.

Marius ANGHEL 20 Jun. 2016, 13:20 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă