SC Bacău are în cantonament un fost jucător al Astrei sau Dinamo. Popovici e impresionat: „Are calități”

Marius ANGHEL 27 Jan. 2016, 14:22 Pregătiri, amicale
SC Bacău are în cantonament un fost jucător al Astrei sau Dinamo.** Popovici e impresionat:

În schimbul unui cantonament montan la Câmpulung Moldovenesc, SC Bacău a intrat de luni, pentru o perioadă de două săptămâni, într-un stagiu de pregătire centralizat la baza proprie, Letea.

„Ne adaptăm la situație, nu avem ce face. Important este să ne încărcăm cât mai bine bateriile, astfel încât să ne atingem obiectivul fixat pentru sezonul de primavară: accederea în play-off-ul campionatului”, a declarat, citat de Deșteptarea, antrenorul Cristian Popovici.

Perioada de pregătire a fost împărțită de tehnicianul Sport Clubului în două. Sâmbătă și duminică jucătorii vor primi liber, aceștia urmând a reveni la antrenamente de luni, 1 februarie.

Băcăuanii au intrat în cantonament și cu un jucător nou în lot. Alexandru Giurgiu (23 ani, foto mic, în dreapta), un fundaș stânga care în prima parte a campionatului a evoluat în Liga 3, la Performanța Ighiu, încearcă să-l convingă pe Cristi Popovici că merită să rămână la echipă. În scurta sa carieră, Giurgiu, originar din Alba Iulia, a mai evoluat la Unirea Alba Iulia, CS Turnu Severin, Astra, Dinamo II și Farul.

„Deocamdată, Giurgiu se află în probe la noi, o decizie definitivă în privința sa urmând să luăm după stagiul centralizat. Oricum, e un băiat foarte serios și, din câte am putut observa la cele câteva antrenamente efectuate alături de noi, are calități”, a mai spus Popovici pentru sursa citată.

Altfel, a șasea clasată din Seria I și-a stabilit și adversarii din amicale, după cum urmează:

Aerostar (la Piatra Neamț), pe 6 februarie,
Ceahlăul (la Piatra Neamț), pe 10 februarie
Petrotub Roman (la Roman), pe 13 februarie
Rapid CFR Suceava (la Bacău), pe 16 februarie
Laminorul Roman (la Bacău), pe 20 februarie

Marius ANGHEL 27 Jan. 2016, 14:22 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă