Sătmărenii au stabilit primul cantonament! Reunirea e pe 8 ianuarie

Marius ANGHEL 04 Jan. 2014, 13:30 Pregătiri, amicale
Sătmărenii au stabilit primul cantonament!** Reunirea e pe 8 ianuarie

Începutul de an a adus și prima ședință de lucru în ceea ce privește echipa „fanion” a orașului Satu Mare, FC Olimpia. Astfel, ieri (n.r. vineri), conducerea Olimpiei s-a întâlnit cu toți antrenorii, atât de la juniori cât și de la prima echipă pentru a întocmi un program pentru perioada următoare.

Astfel, președintele Dan Băbuț, președintele Consiliului Administrativ Ioan Câmpean și Ștefan Szilagyi, membru în C.A., au discutat despre perioada de pregătire dinaintea startului returului Ligii a II-a, care este programat pe 1 martie.

Reunirea Olimpiei este programată pe 8 ianuarie de la ora 10.00, la stadionul Municipal, când se vor fixa datele pentru vizitele medicale ale fotbaliștilor. În ceea ce privește cantonamentul din această iarnă, lotul va pleca pe 26 ianuarie spre Ocna Șugatag, de unde se vor întoarce pe 2 februarie. Atunci urmează să joace un amical cu FC Baia Mare. Juniorii A pregătiți de Cristian Popa și juniorii B ai lui Ioan Dragomir vor intra în cantonament pe 2 februarie, până pe 8, în aceeași stațiune Ocna Șugatag.

Pentru echipa de seniori va urma un al doilea cantonament, presărat cu mai multe partide amicale, undeva din 10 februarie. Se dorește aducerea unor echipe la Satu Mare, pentru partide de pregătire, însă în cazul în care condițiile meteo vor fi potrivnice, Olimpia va disputa amicalele la Salonta sau în Ungaria, pe teren sintetic.

În ceea ce privește stabilirea jucătorilor care vor evolua în retur la Satu Mare, se vorbește despre unele plecări sau noi transferuri, însă când se vor concretiza aceste aspecte vom reveni cu noi detalii.

Sursa: Gazeta de Nord-Vest

Marius ANGHEL 04 Jan. 2014, 13:30 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă