Satelitul Pandurilor, egal alb cu liderul ligii a IV-a gorjene

Mihai Andries 21 Feb. 2014, 14:19 Pregătiri, amicale
Satelitul Pandurilor, egal alb** cu liderul ligii a IV-a gorjene

După victoria de miercuri cu FC Balș, scor 3-1, echipa secundă a pandurilor a jucat și ieri un meci amical contra liderului din campionatul județean Gorj, Gilortul Târgu Cărbunești.

Antrenorul celor de la Pandurii II, Adrian Bogoi, a folosit în testul cu echipa din Cărbunești jucătorii care au evoluat mai puțin până acum sau cei care au ratat perioada de pregătire. Au fost folosiți și 4 juniori B ai clubului Pandurii: Dodoi, Oprița, Târâși și Tudor, precum și doi jucători de la Școala de Fotbal „Gică Popescu”, Ionescu și Marcu, jucători asupra cărora s-a luat decizia de a nu fi păstrați însă în lot.

Pandurii l-au testat ieri și pe portarul Cotfas de la Siena Primavera iar acesta a reușit să nu primească gol de la cei din Cărbunești. Meciul disputat pe terenul sintetic de la Stadionul Municipal s-a încheiat cu scorul de 0-0 în ciuda câtorva ocazii bune de gol de ambele părți. Următorul meci al celor de la Pandurii II e sâmbătă de la ora 12:00 la Tg-Jiu contra echipei de liga a III-a, ACS Viitorul Municipal Craiova.

Pandurii II – Gilortul Cărbunești 0-0

Pandurii II: Cotfas – Șendroiu, David, Vasiliu, I. Constantin – Bîrlan, Gavrilescu – Hemidi, Ionescu, Marcu – Dodoi. Au mai jucat: Oprița, Ciuciu, Floroiu, A. Constantin, Tudor, Târâși și Mâțu.

Sursa: Pandurii Tg. Jiu

Mihai Andries 21 Feb. 2014, 14:19 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă