S-au reunit „marinarii”! Obiectiv: evitarea desființării

09 Jul. 2012, 20:04 Pregătiri, amicale

„Marinarii” încă trăiesc periculos, echipa fiind preluată de Marian Diaconescu, acesta urmând a pune la dispoziție un buget de austeritate, până în iarnă. Cu toate acestea, datoriile și litigiile nu le asigură constănțenilor prezența la startul campionatului.

„În momentul de față clubul este condus și finanțat de mine, Marcel Lică și Cristian Munteanu. Giani Nedelcu nu mai bagă niciun ban la club. Situația este critică, dar nu vreau să las echipa să moară și voi face tot posibilul să nu se întâmple așa. Chiar dacă ajungem să jucăm în Liga a III-a, mergem acolo. Obiectivul nostru clar este să nu se desființeze echipa”, a declarat Marian Diaconescu.

La reunire au fost prezenți 26 jucători. Fotbaliști precum Sascău, Ivanovici, Pătulea, Curcă, Andrei, Robert Neagoe au decis să rămână alături de formația de pe litoral chiar și în condițiile date. Noutățile lotului pregătit de Ion Barbu cuprinde însă și mai multe noutăți. Singurul jucător cunoscut este Decebal Gheară care a venit de la Săgeata Năvodari. Restul sunt jucători tineri și fără experiență, dar care nu au pretenții financiare exagerate ceea ce este un lucru excelent pentru Farul.

„Este un nou început pentru Farul. Avem în continuare probleme, dar dispunem de un lot din care putem alcătui o echipă competitivă. Visăm la lucruri mari cum ar fi promovarea, dar avem nevoie de ajutor. Suntem optimiști și sperăm la multe”, a declarat Ion Barbu, antrenorul marinarilor.

Deși Barbu a delcarat că se gândește la promovare, Marian Diaconescu a spus că sunt doar sunt niște vise și că Farul trebuie doar să se lupte să supraviețuiască.

Articol scris de Cristian BANCIU
Foto: Alexandru RAITA

09 Jul. 2012, 20:04 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă