S-a încheiat vacanța și la FC Botoșani! Popovici a avut 22 de jucători la primul antrenament

Marius ANGHEL 21 Jan. 2013, 17:17 Pregătiri, amicale

După o pauză de aproximativ două luni, jucătorii echipei FC Botoșani au revenit la pregătire. La primul antrenament din 2013, sub comanda tehnicianului Cristi Popovici, au fost 22 de jucători.

Singurul jucător care a lipsit de la reunirea lotului a fost africanul Emanuel Mbella, acesta urmând să ajungă joi la Botoșani. În schimb, au venit noile achiziții, portarii Dani Vlad și Patriche plus Cristinel Gafița și Andrei Țepeș, ultimii doi transferați de la Ceahlăul Piatra Neamț.

După o discuție cu acționarii clubului, jucătorii au efectuat primul antrenament din acest an, pe stadionul Municipal.

Antrenorul principal Cristi Popovici s-a arătat mulțumit de lotul pe care îl are la dispoziție și spune că FC Botoșani are șanse reale de a promova în primul eșalon al fotbalului românesc.

„După o vacanță foarte lungă, de astăzi începem treaba. În urma discuțiilor avute și prin prisma rezultatelor din turul campionatului, e clar că obiectivul este să promovăm. Încă de când s-a terminat turul campionatului am vorbit despre jucătorii pe care vroiam să-i aduc. Am vrut să-l aduc și pe Răzvan Neagu de la Vaslui dar din păcate nu am reușit. Una peste alta, sunt mulțumit și am convingerea că actualul lot poate promova. Mi-ar mai tebui o formă sportivă bună și noroc. Suntem acoperiți pe posturi”, a spus Cristi Popovici.

Programul meciurilor amicale:

FC Botoșani va disputa două meciuri amicale până la plecarea în cantonamentul de la Câmpulung. Pe 30 ianuarie, roș-alb-albaștrii vor întâlni în deplasare pe Ceahlăul Piatra Neamț iar pe 2 februarie vor juca cu FCM Dorohoi.

„Pe 30 ianuarie vom juca cu Ceahlăul iar pe 2 februarie vom juca cu Dorohoiul. Meciurile importante vor fi după cantonamentul de la Câmpulung. Nu sunt adeptul jocurilor de verificare în perioada de pregătire pentru că nu ai multe de văzut la un jucător dar în schimb există riscul ca jucătorii să se accidenteze și să piardă cea mai importantă perioadă”, a adăugat Cristi Popovici.

30 ianuarie: FC Botoșani – Ceahlăul Piatra Neamț
2 februarie: FC Botoșani – FCM Dorohoi
27 februarie: FC Botoșani – FC Bihor
28 februarie: FC Botoșani – Luceafărul Oradea
1 martie: FC Botoșani – UTA
2 martie: FC Botoșani – ACS Poli
4 și 5 martie: două meciuri cu echipe de liga a III-a din Ardeal

Sursa: Bt online
Foto: Eduard BLAGA

Marius ANGHEL 21 Jan. 2013, 17:17 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă