Ripensia se află în cantonament în Ungaria cu 20 de fotbaliști, între care doar doi atacanți. Timișorenii testează un japonez și încă un fotbalist de la Hermannnstadt

Ripensia se află în cantonament în Ungaria cu 20 de fotbaliști, între care doar doi atacanți.** Timișorenii testează un japonez și încă un fotbalist de la Hermannnstadt

Ripensia a plecat de duminică în cantonament în Ungaria, la Bekescsaba, unde va sta până pe 16 iulie. Timișorenii au deplasat un efectiv de 20 de fotbaliști pentru pregătirea centralizată, deocamdată, doar cu atacanții Bădăuță și Dumiter. Ciprian Urican va testa alți noi jucători aduși în probe, japonezul Takenori Kawagoe, dar și pe Cătălin Tineiu.

Echipa timișoreană îl mai are în probe pe Andrei Apostol, jucător de la Ceahlăul, dar din cauza unor probleme personale, el nu a putut pleca în cantonament. De asemenea, și portarul Ștefan Dobre e testat în continuare. Ca noutăți, îi regăsim pe japonezul Takenori Kawagoe, care ultima dată a jucat la cea mai slab clasată formație de Liga a 3-a, Nuova Mama Mia Becicherecu Mic, precum și pe Cătălin Tineiu, mijlocaș central de 19 ani trecut pe la Hermannstadt, de care aparține, și Performanța Ighiu.

Pe lângă managerul Radu Suciu și antrenorul Urican, în Ungaria a mers și Gheorghe Stoianov, antrenorul cu portarii revenit la Ripensia, preparatorul fizic Silviu Nișu, dar și medicul Marian Cotoșpan.

Cei 20 de jucători plecați în cantonament sunt: Iulius Rădulescu, George Păduraru, Ștefan Dobre (portari), Adrian Popa, Mihai Hecsko, Flavius Vlădia, Marius Toma, Alin Burdeț, Claudiu Apro, Călin Toma, Gabriel Stoi, Marian Anghelina, Takenori Kawagoe, Adrian Zaluschi, Adrian Ungureanu, George Monea, Cătălin Tineiu, Andrei Dumiter, Cătălin Bădăuță și Răzvan Cluci.

Ripensia a renunțat la atacantul Claudiu Matiș, fotbalist ce era împrumutat de la Electrica Timișoara.

Primul amical din Ungaria va fi marți, de la ora 17:00, cu UTA, care merge la Bekescsaba doar pentru acest joc.

Articol scris de Anda DELIU

 

Pe aceeași temă