Ripensia a început să resimtă oboseală! Jucătorii lui Alexandru Pelici au înregistrat a doua înfrângere consecutivă la scor în Turcia

Marius ANGHEL 05 Feb. 2019, 18:29 Pregătiri, amicale
Ripensia a început să resimtă oboseală!** Jucătorii lui Alexandru Pelici au înregistrat a doua înfrângere consecutivă la scor în Turcia

Ripensia Timișoara a cedat și în al patrulea amical programat în cantonamentul din Antalya. După două victorii asemănătoare, cu 1-0, cu Daejeon Citizen și Celik Zenica, a urmat eșecul cu U Craiova 1948 SA, scor 1-3, iar roș-galbenii au pierdut, acum, cu 4-1, în fața penultimei clasate din liga a doua rusă, Sibir Novosibirsk.

Rușii au intrat bine în meci și au marcat două goluri în primele 25 de minute. Ripensia a înscris doar în minutul 33, când Adrian Zaluschi a trimis mingea în plasă cu capul, după o lovitură liberă bătută de Călin Toma. În prima repriză, Dumiter a ratat de două ori din situații de unu la unu cu portarul și, chiar înainte de pauză, Sibir a făcut 3-1. În repriza a doua, rușii au marcat din nou și au câștigat cu 4-1.

La FK Sibir Novosibirsk joacă și mijlocașul moldovean Eugeniu Cebotaru (34 de ani) cunoscut fotbalului românesc după ce a evoluat în multe sezoane la Ceahlăul Piatra Neamț.

Ripensia: H. Moldovan (Dobre 60) – Străuț (Ad. Popa 75), Tînc, Hecsko (Apro 61), C. Toma – Burdeț (Stoi 46), Anghelina (Țieranu 75) – Ad. Popa (Monea 46), Zaluschi (Cluci 75), Dumiter – Bădăuță (Chera 56).

Ripensia va disputa ultimul amical din Antalya joi, cu Proleter Novi Sad, locul 7 din prima ligă sârbă. Vineri, echipa revine în țară. În 13 februarie, la Timișoara, urmează un amical cu UTA, iar sâmbătă, 16 februarie, roș-galbenii joacă la Reșița, cu CSM Școlar.

Articol scris de Anda DELIU

Marius ANGHEL 05 Feb. 2019, 18:29 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă