Ripensia a câștigat ultimul amical, cu Reșița. Urican: „Suntem pe drumul cel bun”

Marius ANGHEL 29 Jul. 2018, 13:19 Pregătiri, amicale

Ripensia Timișoara a pus punct perioadei de pregătire sâmbătă dimineața, cu un ultim amical jucat cu CSM Școlar Reșița, una dintre pretendentele la promovarea în liga secundă. Roș-galbenii s-au impus cu 2-1 după ce la pauză scorul a fost alb.

Ambele formații au avut ocazii în prima repriză, dar neconcretizate cu gol. Scorul l-au deschis gazdele de la Ripensia în minutul 57. Portarul Cristian Zimmermann ieșise dintre buturi, iar Adrian Ungureanu a profitat de eroare lui și a înscris. Reșița a egalat în minutul 70, după ce Marius Staicu a pătruns în careu și a marcat. În minutul 77 s-a stabilit scorul final, după o lovitură liberă bătută de Vlădia direct pe poartă. Zimmermann a respins în față, unde a apărut Cluci, care a înscris.

Ripensia Timișoara: Dobre – Ad. Popa, M. Toma, Burdeț, C. Toma – Stoi, Anghelina – Ad. Ungureanu, Zaluschi, Dumiter – Bădăuță. Au mai evoluat: Păduraru, Rădulescu – Vlădia, Apro, Bărîcă, Ardelean, Kawagoe, Lemnaru, Tineiu, Cluci și Monea. Antrenor: Ciprian Urican

CSM Școlar Reșița: Zimmerman – Oprea, Prodan, Mardare, Almic – Taciuc, Miranda, Izmană, Săulescu – D. Toma, Curtuiuș. Au mai evoluat: Toader – Lazăr, Bactăr, Albu, Breșneni, Staicu, Ene, Burciu, Hrudei, Marius Musteța, Marian Musteța și Giurică. Antrenor: Octavian Benga

Ciprian Urican, mulțumit în totalitate de ultimul test

Ciprian Urican a fost mulțumit de cum s-au descurcat jucătorii săi cu reșițenii, o echipă bună, unde joacă și ex-dinamovistul Miranda. „A fost un test important pentru noi, căci am întâlnit o echipă foarte bună, cu un antrenor foarte bun. Tocmai de aceea a fost un joc pe care eu mi l-am dorit. A fost un meci echilibrat, cum probabil vor fi toate în Liga a 2-a. M-a mulțumit maniera în care am interpretat fazele și cred că suntem pe drumul cel bun. Și cei care au intrat mai târziu pe teren, așa-zisa echipă de tineri, au evoluat după aceeași concepție. Au prins încredere și iată că și ei pot să obțină un rezultat bun”, a precizat Urican.

În prima etapă a Ligii 2, Ripensia joacă vineri, de la ora 11:00, la Brăila, cu Dacia Unirea.

Articol scris de Anda DELIU
Foto: Sebastian TĂ‚TARU (Mediafax foto)

Marius ANGHEL 29 Jul. 2018, 13:19 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă