Reunirea lotului l-a surprins până și pe Marțian

Marius ANGHEL 26 Jul. 2013, 13:23 Pregătiri, amicale
Reunirea lotului l-a surprins până și pe Marțian

Deși problemele clubului sunt departe de a fi rezolvate, echipa și-a reluat antrenamentele într-un soi de secretomanie forțată de împrejurări. O parte dintre fotbaliștii ce au transpirat timp de o oră sub comanda lui Dan Stupar și Adrian Dulcea încă au situația contractuală nerezolvată și – theoretic – pot fi deturnați de alte echipe.

Reunirea de joi seara a fost pusă la cale de președintele Giovanni Catanzariti și l-a surprins până și pe principalul finanțator aflat într-o așa-zisă vizită de lucru în Corsica. Aseară, rugat să comenteze primul eveniment cât de cât important al noului sezon în Calea Aurel Vlaicu, Adrian Marțian a crezut că totul e o glumă. „Nu știu nimic, cred că vreți să mă păcăliți. Câți jucători au fost, cu cine s-au antrenat?”, au fost întrebările ajutătoare adresate nouă de omul de afaceri clujean. De abia după ce i-a contactat pe „oficialii” clubului, Marțian s-a convins că UTA s-a reunit și asta pentru că echipa nu mai putea sta după termenele sale nerespectate până acum.

În fine, să spunem că printre alții, la reunirea de joi seara s-a aflat și Dragoș Firțulescu, fostul fotbalist al Craiovei și Slatinei, liber de contract în acest moment. Cristian Monac nu a putut ajunge la timp, însă a promis că de astăzi se va prezenta la echipă. Tot de astăzi, sunt așteptați în Calea Aurel Vlaicu Horvath, un tânăr portar de la Deva și Poiană, coordonatorul de joc care a mai trecut pe la Baia Mare sau Severin.

Probabil, antrenametul din această seară va fi condus de Adrian Falub, care, din câte se pare, a acceptat să revină pentru acest weekend la Arad. De luni, însă, datele problemei s-ar putea schimba din nou dacă contul clubului nu va fi alimentat urgent. De cine, rămâne de văzut…

Sursa: Sport Arad

 

Marius ANGHEL 26 Jul. 2013, 13:23 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă