Remiză nedreaptă

18 Feb. 2009, 17:48 Pregătiri, amicale

Ultima partidă susținută de FC Ploiești în turneul din Antalya, a șasea la număr, a confirmat creșterea de formă a echipei, în meciurile amicale, chiar dacă, rezultatul final a fost unul ce nu a mulțumit 100%. FC Ploiești a remizat, 1-1, cu prim-divizionara din Kazahstan, Kaisar Kyzylorda, echipă clasată pe locul patru, la finele sezonului, în prima ligă a țării ex-sovietice.

 

În meciul cu Kaisar, disputat pe terenul 3 al complexului « Kremlin », prima repriză a fost un adevărat recital al ocaziilor ratate, pe rând, Păun – singur cu portarul, Mihalache, cu o ratare incredibilă, mingea trimisă de el în bară revenindu-i aproape de linia porții, fără ca fundașul ploieștean să reușească să marcheze sau Claudiu Tudor irosind bune oportunități. Golul a venit firesc, la o fază în care Tudor a întors un adversar în careu, la capătul unui contraatac plecat dintr-o respingere la un corner al kazacilor, apoi mijlocașul ofensiv al echipei FC Ploiești a șutat plasat, pe colțul scurt, surprinzând portarul (min. 31). După efectuarea schimbărilor, jocul a mai scăzut din intensitate, adversarii reșind egalarea cu două minute înainte de final, la a doua lor  ocazie periculoasă de gol, cu un șut puternic, din careu, ce l-a învins pe Miron.

 

A fost ultimul joc din Antalya pentru FC Ploiești, concluziile lui Șumudică fiind că : «sunt mulțumit de nivelul la care suntem acum, aștept cu încredere returul, sper să punem la punct și micile probleme pe care le mai avem. Sper, când se va juca pe puncte și bani, să ratăm mai puțin». Joi, delegația ploieșteană va reveni în țară, cu o cursă charter.

 

FC Ploiești – Kaisar 1-1 (1-0)
Pentru ploieșteni a marcat Cl. Tudor (31)

 

FC Ploiești: Iatan – Mihalache, Rohat, V. Sandu, Al. Stan – V. Gheorghe, Takayuki – Paulinho, Cl. Tudor, G. Păun – Damaschin. Au mai jucat : Miron – Lemnaru, E. Crăciun, I. Neagu, Oprsal, Păduraru, Gafița, Șt. Ciobanu.
 

 

articol scris de Marian DIMA

 

18 Feb. 2009, 17:48 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă