Recășenii, harnici pentru Liga a II-a!

09 Jan. 2012, 15:00 Pregătiri, amicale
Recășenii,** harnici pentru Liga a II-a!

ACS Recaș e printre primele formații din vestul țării care au efectuat măcar un antrenament în 2012. Liderul „C5” s-a reunit azi la ora 11 în efectiv complet, fără plecări sau veniri.

„Deocamdată nu e nicio noutate în privința lotului, stafful și-a exprimat dorința de a continua cu aceiași jucători. Mai avem nevoie însă de vreo doi jucători sub 21 de ani. Fiind pe locul întâi e clar că avem obiectiv numai locul 1”, a spus Ioan Miculaș, președintele „atleticilor”.

Timișenii au avut totuși parte de noutăți la prima mișcare din noul an. În lotul de 25 de jucători prezenți, se află și trei juniori în teste. Paulevici, Siminiceanu și Antenie, dacă primii s-au pregătit în tur cu echipa, ultimul a fost împrumutat în „județ” la Bazoș. De asemenea la „verzi” au revenit și doi jucători cu probleme medicale. Portarul Dubou, după o absență de un an în care a suferit și o intervenție chirurgicală, și jucătorul de bandă Alexandru Ionuț.

„Atmosfera e bună, suntem optimiști, sperăm să terminăm campionatul tot acolo unde suntem acum. Trebuie să fim atenți, returul presupune partide mai dificile”, conchide Cosmin Petruescu, antrenorul recășenilor. Aceștia și-au creionat în mare parte programul pentru perioada următoare. El cuprinde amicale cu FC Bazoș (21 ianuarie) și Bega Belinț (24 ianuarie, ambele din L5), un cantonament la 1 Mai (jud. Bihor) între 25 ianuarie și 3 februarie, perioadă în care ACS Recaș va întâlni și pe divizionara secundă Luceafărul Oradea (29 ianuarie).

Articol scris de Cornel BIHOLARI

09 Jan. 2012, 15:00 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă