Rapid CFR s-a impus în amicalul cu Sporting

Marius ANGHEL 11 Feb. 2013, 14:39 Pregătiri, amicale

Reprezentanta județului Suceava în eșalonul secund, Rapid CFR, a încheiat cantonamentul montan de la Poiana Negri cu un meci amical în compania echipei Sporting Suceava. Partida ce a avut loc la baza de antrenament a Sportingului de la Sfântu Ilie a fost câștigată de elevii lui Ovidiu Murariu cu scorul de 5 – 2, după ce la pauză aceștia au avut un avantaj de două goluri, scor 3 – 1.

Pe un teren dificil din cauza zăpezii, Sporting Suceava a început mai bine această partidă de pregătire și a reușit să deschidă scorul prin Azaharioaie. Treptat, rapidiștii au echilibrat balanța și au pus presiune pe adversar, reușind să egaleze prin Doboș, jucător aflat în probe la gruparea suceveană.

După mai multe ocazii la poarta elevilor lui Mihai Guriță, Rapidul reușește să preia conducerea prin Velescu, până la pauză ceferiștii mărindu-și avantajul cu o reușită a lui Ionuț Plămadă, scor 3 – 1. Ca și în prima parte, începutul reprizei secunde a aparținut Sportingului, care a micșorat diferența printr-un penalty transformat de Ferariu, scor 3 – 2.

Pe fondul unui joc destul de animat, cu ocazii la ambele porți, noul venit de la Pașcani, Nuțescu, reușește un șut de senzație de la marginea careului fără speranțe pentru portarul Sportingului, tot el închizând tabela la 5 – 2, după o minge bâlbâită în careu pe care o împinge în poarta gazdelor.

Murariu este mulțumit de jucătorii aflați în probe

La finalul unui cantonament pe care-l consideră reușit din toate punctele de vedere, tehnicianul Rapidului, Ovidiu Murariu, s-a arătat mulțumit de acest test cu Sportingul, chiar dacă terenul le-a dat de furcă ambelor formații. Mai mult, antrenorul sucevean a remarcat prestația celor cinci jucători și crede că toți au șanse să rămână în lotul echipei.

„Sunt mulțumit de rezultatul acestui meci, unul normal pentru diferența dintre echipe, dar și de randamentul jucătorilor noștri, care, așa cum era normal, au avut puterea să revină după ce au fost conduși. În acest meci am urmărit în special evoluția celor nou veniți și chiar dacă a fost un teren greu, am remarcat calități și potențial, lucruri ce îi va ajuta poate să rămână în lotul nostru. Dintre ei o evoluție foarte bună a avut-o Doboș, care a deschis scorul pentru noi, dar și Nuțescu, jucător ce a reușit două goluri”, a declarat Ovidiu Murariu.

Tehnicianul ceferiștilor a mai adăugat că are în acest moment un lot foarte mare de jucători, mai exact 28 de fotbaliști, iar lotul cu care va aborda returul de campionat va fi stabilit după cele două meciuri din această săptămână, miercuri cu Dunărea Galați și sâmbătă cu Ceahlăul II Piatra Neamț, în echipă urmând să rămână 22 sau maxim 24 de jucători.

VEZI mai multe POZE de la amical

Rapid a început meciul de sâmbătă în formula Preda – Doboș, F. Plămadă, Sava, Semeghin, Chiriac, Căinari, Velescu, Zereș, I. Plămadă și Negru, în repriza a doua evoluând cu alți 11 jucători, mai exact Zăvoi – Bălan, Ovidiu Morariu, Arotăriței, Spătar, Vornicu, Nuțescu, Gălbean, Călugărul, Homneac și Caragea, în teren intrând pe parcurs, Apetrei, Cerlincă, Moldovan și Luțac.

De cealaltă parte, Sporting Suceava a început în formula Hânțescu – Pantea, Amănăloaei, Ferariu, Kuruc, Stănescu, Ivan, Apetri, Azaharioaei, Șuleru și Nichitoaia, în teren intrând și Ungureanu, Cutaș, Bâgu, Longher, Papadiuc, Lumiacu, Gheorghiciuc și Leșanu.

Sursa: Monitorul de Suceava

Marius ANGHEL 11 Feb. 2013, 14:39 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă