Quist a revenit, N”Kongue a întârziat și va fi amendat!

Marius ANGHEL 17 Jan. 2014, 16:13 Pregătiri, amicale
Quist a revenit,** N''Kongue a întârziat și va fi amendat!

Componenții lotului grupării FC Olt Slatina, Cristopher Quist și Christian N Kongue au plecat, în decembrie, în țările de origine. Având în vedere faptul că merg acasă o dată pe an, au beneficiat de mai multe zile libere.

În timp ce mijlocașul la închidere Cristopher Quist a revenit din Ghana, conform programului impus de club, atacantul sosit în vară de la CSM Râmnicu Vâlcea, Christian N” Kongue a făcut rabat de la regulile stabilite. Camerunezul riscă sancțiuni drastice în urma acestei abateri.

„Quist este prezent la antrenament, a efectuat inclusiv vizita medicală. N Kongue nu a ajuns nici până acum, el trebuia să se prezinte pe 13 ianuarie la pregătire, conform regulamentului pe care l-a semnat. A fost somat de club, mai ales că pe 16 ianuarie trebuia să se prezinte la vizita medicală. Nu a ajuns, va suporta consecințele”, a declara președintele celor de la Slatina, Cristi Șcheau.

Ionescu și Bardu au trecut pe la medic

 Jucători ce au semnat contracte în această săptămână cu FC Olt Slatina, Claudiu Ionescu și Cristian Bardu au efectuat, joi, vizita medicala la Policlinica Sportivă Craiova.

Cei doi au contracte cu divizionara secundă slătineană până în vara anului 2015. Ceilalți componenți ai grupării FC Olt Slatina au efectuat controlul medical periodic imediat după demararea pregătirilor în vederea abordării stagiunii de primăvară.

Gruparea pregătită de Dan Oprescu va pleca, luni, în stagiul montan de la Poiana Brașov. Oficialii clubului încearcă în aceste zile să transfere un fundaș central din Liga I.

Sursa: Gazeta nouă

 

Marius ANGHEL 17 Jan. 2014, 16:13 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă