Prunea: „Am transferat cam ce era mai bun în serie, acest lucru trebuie să fie o motivație în plus pentru echipă”

Prunea:**

După zilele libere ce au urmat cantonamentului din Antalya, fotbaliștii ieșeni au revenit astăzi la antrenamente, în Copou. Elevii lui Marius Lăcătuș vor mai disputa un meci amical până la reluarea campionatului, sâmbătă, la Tiraspol, în rest pregătirea urmând să se desfășoare la Iași.

Chiar dacă CSMS a câștigat un singur meci din cele șase disputate în perioada de pregătire, oficialii din Copou își păstrează optimismul. Președintele executiv Florin Prunea consideră că eforturile făcute de conducere pentru a pune la dispoziția echipei toate condițiile ar trebui să se reflecte pe teren, prin rezultate.

„Condițiile oferite în pregătire și faptul că am transferat cam ce era mai bun în serie pe posturile respective, ar trebui să fie o motivație în plus pentru echipă, nicidecum o presiune. Oricum, presiune există oriunde. Dacă nu reziști, te lași. A fost un cantonament cu bune și cu mai puțin bune în Antalya, păcat de accidentarea gravă a lui Dani din final. Portarul va absenta până la vară, de aceea va trebui să aducem încă un portar până la reluarea campionatului. În ceea ce privește meciurile amicale, rezultatele nu sunt concludente. În fiecare joc s-au folosit câte două, ba chiar trei echipe. S-a dat șansă la toată lumea, iar cine va fi mai în formă va evolua în campionat”, a declarat președintele Florin Prunea.

Oficialul din Copou a precizat că astăzi va discuta cu impresarii jucătorilor Radovic și Hoxha privind legitimarea celor doi. „Cu jucătorii ne-am înțeles, urmează să discut cu impresarii celor doi. Dacă aceștia vor înțelege că la Iași plătim performanța, atunci vom bate palma și îi vom legitima pe cei doi jucători”.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Pe aceeași temă